Dream Estate by Immo Colpin - Marbella - Moraira - Knokke
×

Icon Residences 17D

Ref. 7873
€ 1.375.000
Terug naar lijst

Wij geloven dat deze villa's een state-of-the-art nieuwbouwproject is met veel potentieel voor tweede verblijvers en investeerders. Deze villa bevestigt dit nog maar eens. De ontwerpers hebben er bewust voor gekozen om het huis thermisch en akoestisch te isoleren. Op die manier is het huis op ieder moment van het jaar aangenaam om in te verblijven. De terrassen zijn groot zodat u 's avonds niet alleen kunt genieten van het prachtige uitzicht op de zee, maar ook van een uniek stuk vastgoed. En natuurlijk heeft de villa een topafwerking.

Deze villa omvat een ruime, open inkom. De woonkamer is gemaakt uit grote glaspartijen zodat u optimaal kunt genieten van het uitzicht. De open keuken heeft een eetplaats en aansluitend een buiteneetplaats. Verder is er nog een apart toilet voor gasten.
Op de slaapverdieping zijn er drie slaapkamers. De tweede masterbedroom heeft haar eigen badkamer met twee spoeltafels, ligbad, inloopdouche, toilet en bidet. Een aparte dressing is eveneens aanwezig. De andere twee slaapkamers delen een douchekamer met spoeltafel, grote inloopdouche en toilet. Elke slaapkamer heeft toegang tot een terras.

Prijs villa 17D: € 1.375.000

Opmerking
Slaapkamer3
Badkamer2
Toilet3
Dagvaarding: Nee
Bestemming:
Verkavelingsvergunning: Nee
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Woning
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2018
Algemene staat:
Slaapkamer(s):3
Bebouwde opp. m²: 349.83
Totale grondopp. m² : 752.82
Adres: x x
29603, Marbella (29603)
K.I.:
Top

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring.