Loma de Casasola

€1.790.000

  • 5
favoriet

Zes luxueuze villa’s, elk bestaande uit grote leefruimtes, gebouwd volgens hoge kwaliteit met privé zwembad en een aangelegde tuin. De moderne villa’s zijn voorzien van de nieuwste technologieën en gebouwd volgens de hoogste normen met een aantrekkelijke eigentijdse architectonische vormgeving in 4-en 5-slaapkamer configuratie met een bebouwde oppervlakte van 500 – 580m2 plus 290 – 325m2 terrassen op percelen van 800 – 1050m2.
Elke villa in Loma de Casasola wordt op maat en volgens specifieke materiaalkeuze van de bewoner afgewerkt. De solide moderne voordeur opent naar een licht interieur met open-plan keuken. De ruime woonkamer vormt het centrum, compleet met dubbele-hoogte plafonds en panoramische ramen die het natuurlijk licht binnenlaten en openen naar het ruim, onoverdekt terras en zwembad, zodat deze naadloos in elkaar overlopen.
De prestigieuze urbanisatie van Guadalmina Casasola, gelegen op vijf minuten van Puerto Banus ten westen van Marbella, is een gebied van beroemdheden, grote rijkdom, zakenmensen en politici.
In deze ware oase van rust, omvat deze wijk de mooiste villa’s van Marbella en Estepona op 700 meter van de zee, in een rustige en groene omgeving, genietend van prachtig open zicht.
De kwaliteit van de architectuur en de optimalisering van de ruimten garanderen deze moderne villa’s met grote, lichte ruimtes een luxueus en comfortabel leven.
Marbella, met zijn legendarische microklimaat en meer dan 300 dagen zon per jaar, laat haar bewoners genieten van de zon en de talloze stranden gedurende het hele jaar. Een groot aantal golfbanen, sport clubs/fitnesscentra, restaurants en luxe hotels bewijzen deze reputatie.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Oppervlakte grond850m²
  • Slaapkamer(s)5

Locatie

- -, 29660 Puerto Banús

Extra types binnen project

Type Ref. Opp. Prijs  
Villa Casa 1 5 5 - €1.790.000

Vergelijkbare panden

€1.790.000

Instapklaar

Loma de Casasola

Puerto Banús

  • 5
  • 5
Lees meer

€1.595.000

Instapklaar

Sierra Blanca Del Mar

Marbella (29602)

  • 5
  • 6
  • 475 m²
Lees meer

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.