Jade Tower - 1M

€473.000

  • 2
  • 2
  • 103.12 m²
favoriet

Een uiterste exclusief project op een steenworp van het strand en het bruisende Fuengirola.
Ontdek een waar juweeltje van luxe in het hart van Fuengirola, vol leven, charme en vele mogelijkheden.
Dit is een exclusief complex met 116 appartementen op een toplocatie: slechts een stap van het strand.
Het concept van het project is in detail bestudeerd om alle moderne faciliteiten te bieden die in het leven van vandaag gevraagd worden, samen met uitstekende buitenruimtes en grote terrassen om te genieten van de authentieke relaxte mediterrane levensstijl.
Fuengirola, dat internationaal bekend staat als een uitstekende vakantiebestemming, biedt een bevoorrechte toegang tot Malaga en de luchthaven op slechts 20 minuten afstand in het oosten, evenals Marbella in het westen. De steeds groeiende stad is de thuisbasis van vele nationaliteiten en de vrijetijdsactiviteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en bieden een breed scala aan keuzes voor alle voorkeuren. De vele buitenactiviteiten in de omgeving omvatten golf, watersporten, zwemmen, paardrijden, tennis, bergwandelen om er maar een paar te noemen.
De zee aan uw voeten: het complex ligt op slechts 100 meter van het strand, maar genieten van de stedelijke levensstijl van het zijn op wandelafstand binnen het centrum van de stad.
Hier zult u echt het leven ontdekken dat u verdient.
Een selectie van moderne appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, prachtig geïntegreerd in de omgeving.
De woningen vallen op door hun ruime en open ruimtes, optimaal gebruik makend van het natuurlijke licht. Het concept is uitgebreid tot de buitenruimtes, met de grote terrassen om ten volle te genieten van het mediterrane klimaat en levensstijl.
We gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd door ons team van ontwerpers. Strakke
lijnen, gelakte keukens en apparatuur van de hoogste kwaliteit.
Ontdek de vele diensten die het exclusief aanbiedt aan zijn bewoners die zullen genieten van de luxe van het resort-stijl leven en dit elke dag.
In lijn met het concept van luxueus wonen, zal het project u toegang geven tot een reeks van eersteklas diensten en faciliteiten. Uw exclusieve health club omvat een volledige spa, gym, fitness studio, binnen- en buitenzwembaden.
SPA : Sauna, Turks bad, jacuzzi, bubbelbad, ontspannings zone en verwarmd zwembad.
GYM : De ruimte is gelegd met technische vloerbedekking om blessures te voorkomen en de sportbeoefening aangenamer te maken. Loopbanden, ellipticals, hometrainers, gewichten en buikspieren - deze machines van de laatste generatie Precor of vergelijkbaar, met touch screen, internetverbinding en televisie.
Of neem een verfrissende duik in het buiten zwembad, geniet van een goedboek vanaf uw ligbed, omgeven door een grote natuurlijke tuin.
Een modern resort richt zich op faciliteiten om het gemeenschapsgevoel aan te wakkeren en ons dagelijkse leven gemakkelijker te maken. U kunt uw bedrijf runnen vanuit de Co-Working Space, uw gasten en familie vermaken in de Gastro Bar, of genieten van een film in de Cinema Room.
Het project biedt alles wat u nodig zou kunnen hebben om te kunnen genieten van uw nieuwe woning.
Domotica is uiteraard ook voorzien.
Voorzien om op te leveren tegen het voorjaar van 2024.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeAppartement
  • Bewoonbare oppervlakte103.12m²
  • Slaapkamer(s)2
  • Badkamer(s)2
  • TerrasJa
  • BergingJa
  • Verdieping1

Locatie

Calle Mendez Nunez 1, 29640 Fuengirola

Extra types binnen project

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Jade Tower -PH-3 3 3 120m² €1.272.000

Vergelijkbare panden

€455.000

Ipanema 420C

La Cala De Mijas

  • 3
  • 2
  • 107 m²
Lees meer

€420.000

Instapklaar

Quintessence - Blok 12 Primera B

Los Monteros (29790)

  • 2
  • 2
  • 81 m²
Lees meer

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.