×

Wonen op de beste locatie van Las Colinas Golf Resort!

Ref. Geos-mimolux
€ 3.350.000

Dream Estate heeft het genoegen een van de best gelegen villa's op Las Colinas Golf & Country Club te presenteren. Met uitzicht op de 18e green en het clubhuis is het uitzicht vanuit deze spectaculaire villa, gelegen op een dubbel perceel, geweldig.
Bij het binnenkomen op het domein worden uw ogen getrokken naar de prachtige fontein die 's avonds mooi verlicht is. In de villa vind je een woonkamer van bijna 90 m2. Met de panoramische ramen richting het terras en de golfbaan, biedt de woonkamer veel natuurlijk licht.
Aan uw rechterkant vindt u het eetgedeelte en de open keuken van 58 m2. Achter het eetgedeelte zorgt een in de stenen muur geïntegreerde schoorsteen voor een heerlijke sfeer. De keuken van Porcelanosa, Gama Decor, wordt geleverd met alle kasten in hout en met een werkblad in natuursteen. Alle apparaten van Miele. Achter de keuken vind je de masterbedroom. De hoofdslaapkamer met in totaal 44 m2 biedt open kasten, en-suite badkamer en ligbad. Ook vanuit de masterbedroom heeft u toegang tot het terras en het zwembad.

Aan de linkerkant van de ingang van de villa vindt u nog een woonkamer van 44 m2 - verbonden met de woonkamer. Brengt beide woonkamers in totaal ruim 130 m2. Ook vindt u er 3 tweepersoonsslaapkamers van 23 m2, elk met hun eigen en-suite badkamers en nog een keuken. Elke logeerkamer heeft zijn eigen privé terras. De tweede keuken is verborgen achter bewegende panelen en wordt verondersteld te worden gebruikt als een tweede keuken bij een groter aantal gasten. Omdat hij in het verlengde van de buitenkeuken is gemaakt, zal hij ook dienen als voorbereiding voor de barbecue enz. Vanuit de tweede woonkamer heeft u toegang tot een terras van 38 m2, terwijl u vanuit de keuken, eetkamer, woonkamer, master slaapkamer en tweede keuken heeft u toegang tot het hoofdterras van 232 m2. Door te spelen met de tegels is dit terras in kleinere delen opgedeeld. Het zwembad heeft een strandgedeelte en een jacuzzi geïntegreerd in het zwembad.

Vanuit de woonkamer heeft u een trap naar de kelder. In de kelder vindt u een tv / bioscoop. Als je geen zin hebt om op het terras te gaan zitten, kun je je vrienden uitnodigen voor een wijnproeverij in de kelder. Achter de tv-ruimte vindt u een bar met tafel en stoelen en natuurlijk een inloopwijnkamer. Ook in de kelder vindt u een binnenzwembad, sauna en een grote parkeerplaats.

Deze villa op een dubbel perceel is ontworpen om van te genieten, of u nu alleen in de villa bent of met het hele gezin en vrienden. Het uitzicht en op slechts een steenworp afstand van het clubhuis, sociale club maakt deze villa's uniek op Las Colinas Golf & Country Club.

Opmerking
Slaapkamer4
Zwembad2
Badkamer5
Garage1
Toilet1
Open haard1
Wijnkelder1
Wasplaats1
Wellness1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Documenten

Plan Plan

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Villa
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):4
Bewoonbare opp. m²: 480
Totale grondopp. m² : 2451
Adres: Avenida de las Colinas 1
03189, Campoamor
K.I.:
Top

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring.