ZELDZAME EIGENTIJDSE VILLA IN IBIZA-STIJL IN NAGUELES

€3.395.000

  • 366 m²
favoriet

Nieuw op de markt. Deze moderne totaal gerenoveerde Ibiza-stijl villa op het zuiden is gelegen in het hart van Nagueles wat een exclusieve en gevestigde villawijk is in Marbella's Golden Mile, en minder dan vijf minuten rijden naar het vijf sterren Nobu Hotel, de stranden van Marbella en alle voorzieningen. De villa is gelegen in een verhoogd zuid gericht perceel in een bevoorrechte prive cul de sac locatie. Een overvloed aan natuurlijk licht en grote schuifdeuren verbinden de binnenruimte met de buitenruimte. Strakke decoratie en gebruik van natuurlijke materialen van steen, hout en marmer, gecombineerd met hoge gewelfde plafonds, moderne vloer tot plafonddeuren en ramen zorgt voor een ontspannen sfeer. Op de begane grond treft u een uitnodigende hal die leidt naar de ruime woonkamer / eetkamer met marmeren stenen open haard, op maat ontworpen Poggenpohl-keuken met gaggenau-apparatuur.
Fitnessruimte omsloten met glazen gordijnen en bio klimaatbeheersing dak, 2 slaapkamers delen een badkamer, een prive-studie kamer die 5e slaapkamer zou kunnen zijn. De grote tuin beschikt over een verwarmd zwembad met centrale brug, volgroeide tuinen en spa-stijl terras gebieden om te ontspannen. Bovenste verdieping bestaat uit een prachtige en indrukwekkende grote master suite met een eigen terras en prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen, plus een extra slaapkamer met eigen badkamer ook met een privé terras. De villa biedt ook 2 auto dubbele garage, elektrische auto draaischijf rotonde voor gemakkelijk parkeren. Een Ibiza stijl juweeltje nieuw op de markt, dit is een zeldzame kans niet te missen!!!

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Algemene staatLuxe afwerking
  • Bewoonbare oppervlakte366m²
  • Oppervlakte grond1371m²

Locatie

x x, 29602 Marbella (29602)

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.