Golf Villa's te Almeria

€340.000

  • 3
  • 2
  • 142 m²
favoriet

Las Villas zijn gelegen in Costa Almeria, Zuid-Spanje, in het hart van het Valle del Este golf resort met uitzicht op het meer, de 5e fairway en de Middellandse Zee.
Vera Beach ligt op slechts 12 minuten rijden en Almeria luchthaven kan worden bereikt in slechts 50
minuten. 
Valle del Este Resort is een gevestigd en top gewaardeerde golfresort met een 4-sterren hotel, 18-hole golfbaan, spa en wellnesscentrum, padel- en tennisbanen en een beach club.
Las Villas zijn enkele van de meest exclusieve en best gelegen woningen in het gevestigde Valle del Este Resort en bieden optimaal comfort en luxe in een eigentijdse omgeving.
De woningen zijn gelegen op ruime maar ruime maar overzichtelijke percelen met spectaculair
uitzicht over het meer en de 5e fairway van de Valle del Este golfbaan.
Alle villa's hebben grote open woonkamers en state of the art keukens en eetkamers. De ramen van vloer tot plafond naar de voorkant van uw villa, waardoor je het buiten landschap mee in het interieur trekt zodat u ten volle kunt genieten van het mediterrane klimaat en het landschap.
Vanaf deze plek is het slechts een paar stappen naar uw privé zwembad en tuin waar u de zon onder kunt zien gaan en vrienden en familie kunt vermaken in het heerlijke Spaanse klimaat 
Onverslaanbare prijzen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bewoonbare oppervlakte142m²
  • Oppervlakte grond369m²
  • Slaapkamer(s)3
  • Badkamer(s)2

Locatie

Av. VAlle del sol 2, 04620 Vera

Extra types binnen project

Type Ref. Opp. Prijs  
Villa Las Villas Golf resort 6 2 2 106m² €295.000

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.