Dream Estate by Immo Colpin - Marbella - Moraira - Knokke
×
Nieuwbouwproject Caldas da Rainha 2500

PORTUGAL - Klassevolle villa's met privézwembad op 500 meter van de oceaan vlakbij het mondaine Foz do Arelho

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Jardins do Atlântico

Het project Jardins do Atlântico, wat zoveel betekent als 'Atlantische tuinen', telt vier charmante vakantievilla's en ligt in Casais da Boavista, op 500 meter van de Atlantische Oceaan, in een doodlopende straat, pal tussen het mondaine Foz do Arelho en het charmante São Martinho do Porto. Het terrein leent zich perfect tot zuidelijk georiënteerde woningen met uitzicht, zonder inkijk. 


Elke villa heeft een eigen, unieke architectuur. De nadruk ligt op klassevolle eenvoud, met een elegante Portugese stijl aan de buitenkant en een modern interieur. Grote ramen zorgen voor overvloedige lichtinval. Elke woning telt drie à vier slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer en een open keuken. De materiaalkeuze legt de nadruk op kwaliteit, de afwerking is hoogwaardig en heeft oog voor detail.

Ook buiten is het gezellig toeven. De woningen worden op verschillende hoogtes ingeplant in het natuurlijk golvende terrein, wat zorgt voor privacy. De landschapsarchitect integreert een authentieke waterweg in de tuinen. Typisch Portugese fauna en flora sculpteren het geheel, met oog voor de volledige privacy van elke eigendom. Iedere woning heeft een ruime tuin met voldoende parkeergelegenheid, verschillende terrassen en een mooi privézwembad.
Jardins do Atlântico bevindt zich in de regio Estremadura. Hoofdstad Lissabon, cultuursteden Sintra, Mafra, Obidos, badsteden Peniche, Nazaré, Foz do Arelho, São Martinho do Porto, de lange kustlijn, de verscheidene nationale parken: het zijn maar enkele van de talloze troeven van deze streek.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Villa Villa B - Jardins do Atlântico 0 3 600 € 365.000 DETAIL / PLAN
Villa Villa D - Jardins do Atlântico 0 3 600 € 355.000 DETAIL / PLAN
Villa Villa C - Jardins do Atlântico 0 4 800 € 395.000 DETAIL / PLAN
Top

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring.