Dream Estate by Immo Colpin - Marbella - Moraira - Knokke
×
Nieuwbouwproject Estepona 29680

Uw privé oase.

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Oasis 325 - FASE 2

Oasis 325 nieuwste fase biedt 88 exclusieve woningen speciaal ontworpen voor u om te genieten van de mediterrane levensstijl. De zuidelijke ligging, het glazen oppervlak en de grote terrassen zorgen voor een optimaal gebruik van het zonlicht.
Binnen is de unieke verdeling speciaal ontworpen om ruime leefruimtes te bieden waar het interieur is verbonden met de buitenruimtes om licht en ruimte te maximaliseren.
De open lounge met de keuken vloeit naadloos in elkaar over en staat in verbinding met het grote terras om een unieke leefruimte te creëren. De glazen reling die het grote terras omsluit, biedt een ongeëvenaard uitzicht op de natuurlijke omgeving.
Daarnaast zijn er de gym en spa ruimtes die de waarde van het ontwerp van Oasis 325 verhogen en zorgen voor een ruimte waar men gewoon kan ontspannen, sporten of vanuit huis werken in onze prachtige coworking ruimte .
Een lange lijst van details zijn ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken, zodat u kunt genieten van het bevoorrechte klimaat van Estepona en de bries van de Middellandse Zee.
Oasis 325 biedt haar eigenaren een exclusieve en complete SPA waar u zich kunt onderdompelen in het water en simpelweg kunt ontspannen en tot rust komen.
De directe toegang vanuit de aangelegde zone moedigt ontspanning aan en het genot van fantastische faciliteiten die worden aangevuld met een gebied met kleedkamers , toiletten en douches.
In Oasis 325 wordt lichaamsbeweging een andere manier om te ontspannen en te zorgen voor onze grootste schat: ons lichaam.
Om deze reden is een grote ruimte voorzien van hoogwaardige cardio- en trainingsapparatuur.

Informeer nu naar de lanceerprijzen (vanaf 248.000 euro)

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement Oasis 325 - FASE 2 - 83-1I 0 3 0 € 315.000 DETAIL / PLAN
Appartement Oasis 325 - FASE 2 - 821I 0 3 0 € 367.000 DETAIL / PLAN
Top

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring.