Alchemist Residences

Prijzen vanaf €459.000

Alchemie wordt gedefinieerd als het proces van het nemen van iets gewoons en het veranderen in iets buitengewoons, soms op een manier die niet kan worden verklaard.

Welkom bij Alchemist Residences, een omheinde verzameling van hedendaagse appartementen en penthouses met uitzicht op zee, gelegen tussen de opvallende bergen van Sierra Bermeja en de idyllische stranden van de Costa Del Sol.

Hier vindt u onderscheidende architectuur, groene landschappen en uitstekende wellnessfaciliteiten, allemaal zorgvuldig samengesteld door een bekroond team met een passie voor uitmuntendheid.

Alchemist Residences biedt een uitzonderlijke levensstijl, een unieke omgeving waar het leven ten volle kan worden genoten, het hele jaar door.

Net als de oude wetenschappers zijn de Alchemist Residences een oase van rust en kalmte, omgeven door de natuur en een prachtig uitzicht, perfect voor transformatie, herbronning en herstel.

Alchemist residences bieden sierlijke, elegante en hedendaagse appartementen met zowel zon in de ochtend als in de middag, van de verlichtende zonsopgangen tot de onvergetelijke zonsondergangen over het strand van Punta Paloma, hier kunt u optimaal genieten van elk moment van de dag.

Gelegen tussen de ruige en bergachtige landschappen van de Sierra Bermeja en de idyllische stranden van de Costa Del Sol, geniet Estepona van zijn eigen micro-klimaat en profiteert van meer dan 325 dagen zon per jaar.

Alchemist Residences ligt op loopafstand van de nabijgelegen zandstranden en op vijf minuten afstand van Estepona's wit ommuurde stadscentrum en pittoreske pleinen vol tapasbars, restaurants en winkels een typisch Andalusische stad vol mediterrane karakter.

Moderniteit en groei staan centraal in Estepona, met fantastische en internationale gezondheidszorg, toponderwijs, een breed scala aan sporten en culturele activiteiten, allemaal voor de deur.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.