Modern project met appartementen in La Quinta Resort

Vanaf €850.000

favoriet

Het Sabinas-project is een opwindend vastgoedproject in Real de la Quinta, gelegen in het prachtige landschap van de bergen van Benahavis, Spanje. Het project is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van luxe en comfort, en biedt een levensstijl die zowel exclusief als ontspannend is.
Het Sabinas-project omvat een selectie van moderne appartementen en penthouses, die zijn ontworpen met het oog op de omgeving. Elk appartement is ontworpen om een ??adembenemend uitzicht te bieden op de omliggende bergen en de Middellandse Zee. De appartementen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en hebben een open ontwerp dat zorgt voor een naadloze overgang van binnen naar buiten.
Het project biedt een uitgebreid scala aan voorzieningen die zijn ontworpen om aan de behoeften van de bewoners te voldoen. Er is een 24-uurs beveiligingsservice, een fitnessruimte, een spa, een binnenzwembad en een buitenzwembad. Er is ook een gemeenschappelijke lounge en een bar, evenals een kinderspeelplaats en een tennisbaan.
Real de la Quinta ligt in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, omgeven door bergen en bossen. Het project is ontworpen om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu en er is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
Het Sabinas-project is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een exclusieve levensstijl in een prachtige omgeving. Met luxe voorzieningen en een spectaculair uitzicht op de bergen en de zee, is dit project de ideale plek om te genieten van alles wat de Costa del Sol te bieden heeft.
De constructie van Sabinas wordt voorgesteld in vier fasen, die overeenkomen met de 4 verschillende niveaus van de berg waarop het project zich zal bevinden.
Fase I zal bestaan uit 39 appartementen verdeeld over 4 lage gebouwen. Er zijn appartementen beschikbaar, waarbij er op het gelijkvloers ook nog een tuin voorzien werd. Als ook penthouses met een solarium om optimaal van de zon te genieten. Dit project is gelegen in het Resort La Quinta genaamd La Quinta Residential Country Club Resort ®, waarbij het project Sabinas de skyline zal domineren.

- Hoogste kwaliteit isolatie op buiten- en binnenmuren.
- Designramen met hoge energie-efficiëntie, met dubbele beglazing en UV-bescherming.
- Keukens uitgerust met apparatuur van topmerken.
- Installatie van dimbare LED-strips in koven in de woonkamer en slaapkamers.
- Automatisering - domotica
- Pre-installatie van perimeterbeveiliging voor videobewakingscamera's.
- Automatische regeling van de verlichting van de gemeenschappelijke binnenruimtes, gebaseerd op aanwezigheidsdetectie om veiligheidsredenen.
- Verlichting met laag verbruik en hoog rendement in alle gemeenschappelijke ruimtes en in de woningen.
- Vloerverwarming dmv water in het hele gebouw.
- Zone-klimaatregeling.
- USB-oplaadpunten in slaapkamers en keuken.
- WIFI toegangspunt per woning.
- Kluis.
- Pre-installatie voor gemotoriseerde gordijn in de woonkamer.
- Pre-installatie van gashaard in de woonkamer.
- Spiegels met elektrisch anti-condens systeem.
- Systeem voor hergebruik van grijs water.
- Leidingen bekleed met Armaflex (koud- en warmwaterleidingen).
- Sanitaire leidingen en grijs water geluiddicht.
- Zwembad met zoutwaterbehandeling.
- Privé zwembaden in de solariums van de appartementen type Superático A en Superático B.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeProject

Faciliteiten

  • Elektriciteit
  • Aardgas
  • Stadswater
  • Alarm
  • Internet
  • Domotica
  • Vloerverwarming
  • Lift

Omgeving

  • Rustig
  • Boven A7
  • Marbella West
  • Zeezicht
  • Bergzicht
  • Open Zicht
  • - 60 min luchthaven

Locatie

- -, 29678 El Madroñal

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.