Villa in traditionele stijl in Javea

€900.000

favoriet

Nieuwbouw villa  in traditionele stijl in de urbanisatie La Cala de Javea. Deze woning zal bestaan ??uit 180m² leefruimte verdeeld over twee verdiepingen, 142m² terrassen, 99m² parking en 36m² zwembad op een perceel van 1005m².
De villa zal 3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 gastentoilet, woonkamer met open keuken en was wasruimte.
De verdeling van het huis is ideaal, op de begane grond komt er een open ruimte van 67m² voor de woon-eetkamer en voor de keuken, die volledig zal worden ingericht en zal beschikken over een eiland, spoelbak en afzuigkap.

Vanuit het  leefgedeelte heeft u via 2 schuiframen toegang tot het overdekte terras van 26 m².
Op dezelfde verdieping is er een slaapkamer met een ingemaakte kasten, een en-suite badkamer met douche,  toilet en een wastafel.

Op de bovenverdieping zijn er 2 tweepersoonskamers met ingemaakte kasten en directe toegang tot het overdekt terras en een badkamer met een douche.
Daarnaast wordt de gehele woning voorzien van geleide airconditioning en vloerverwarming.

Buiten is er een zwembad van 9x4m² en een barbecue.
Het gehele perceel wordt volledig omheind en toegankelijk via de metalen poort voor auto's of via de voetgangerspoort.
Het huis heeft ook een eigen parkeerplaats op het perceel voor 2 voertuigen.

De locatie van dit project is fantastisch omdat het is gelegen in de urbanisatie La Cala in Javea, in het dennenbos op de weg die leidt naar de vuurtoren van Cabo de la Nao (het meest oostelijke punt van het schiereiland). De urbanisatie is voorzien van verlichting, riolering, ondergrondse elektrische bedrading, waterleidingnet, ondergronds telefoonnet en centrale gasvoorziening.
Jávea is een van de mooiste steden aan de Costa Blanca, in Alicante. Naast de droomachtige stranden en baaien zijn er natuurparken zoals Montgó, reservaten zoals San Antonio, een vissershaven die dateert uit de 15e eeuw, een lange geschiedenis en een rijke gastronomie. Dit alles gekruid met een bevoorrecht klimaat gedurende bijna het hele jaar.
La Cala Portichol ligt op slechts 2 km afstand, Playa Granadella op slechts 4 km afstand en het centrum van Javea op slechts 7 km van de urbanisatie La Cala.

Annelies Verstraete

Annelies Verstraete
+32 476 61 23 12

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla

Locatie

La Cala 5, 03730 Javea

Vergelijkbare panden

Pedreguer

  • 3
  • 2
  • 140 m²
  • 77 m²
Lees meer

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.