Salvia te San Pedro, ligt op wandelafstand van strand, zee, restaurants, supermarkten en zoveel meer.

Vanaf €540.000

Ref. Salvia San Pedro 14.

Wij presenteren u een nieuwe standaard in levensstijl in ons onovertroffen nieuwe project, zorgvuldig ontworpen om u het beste te bieden op het gebied van comfort, functionaliteit en locatie.
Salvia is strategisch gelegen in het hart van San Pedro, zodat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Van supermarkten, winkels tot apotheken en medische diensten, evenals een van de beste tennis- en paddle tennisclubs in de omgeving, golfbanen, restaurants en strandclubs.

De appartementen worden gebouwd met de beste materialen en kwaliteiten, open verlichte woonruimtes, variërend van 2 tot 4 slaapkamers, appartementen en penthouses, met ruime interieurs tot 195 m2 en fantastische terrassen tot 189 m2, elk appartement is een bewijs van hedendaags design en elegantie.

Onze gemeenschappelijke ruimtes zijn niet minder indrukwekkend, dompel jezelf onder in state-of-the-art faciliteiten zoals een speciale coworking ruimte voor de moderne professional, EV-oplaadpunten, overdekt verwarmd zwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte en spa.

Het complex wordt volledig omheind, met beveiligde ingang en controlepoort. Kortom, SALVIA onderscheidt zich als het beste project in de omgeving dankzij het unieke en avant-gardistische ontwerp dat esthetiek en functionaliteit op uitzonderlijke wijze combineert. Sluit je bij ons aan en ervaar een nieuw niveau van onverslaanbaar wonen!

Diverse oriëntaties (oost, zuid, west, noord, ...) mogelijk. 
Twee slaapkamers vanaf ca 77m2 tot ca 95m2 + terrassen

Werkelijk alles op wandelafstand. 

Details van het pand

  • TypeAppartement
  • Oppervlakte terras12m²
  • Slaapkamer(s)2
  • Badkamer(s)2

Omgeving

  • Onder A7

Locatie

C. Manuel Gonzalez Portilla x, 29670 San Pedro Alcantara

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.