Sal i Sol Resort

vanaf €249.000

Maak kennis met Salisol Resort: Wonen in Luxe en Natuurlijke Harmonie

Ontdek een exclusieve levensstijl in Guardamar del Segura in het Salisol Resort. De moderne premium 2-slaapkamerappartementen en 2- of 3-slaapkamerpenthouses bieden het summum van comfort en luxe, omgeven door weelderige citrustuinen en serene zoutmeren.

Geniet van eindeloos plezier onder de zon dankzij het groot zoutwaterzwembad van het complex Of je nu een duik neemt, zont aan de rand van het zwembad of gewoon ontspant, het is de ultieme ruimte om te relaxen en tot rust te komen. Voor de liefhebbers van een unieke activiteit is er een minigolfbaan direct onder het complex, zodat je altijd klaar bent voor een hole-in-one good time!

Werken vanuit huis wordt een genot in de co-workingruimte en koffiehoek, die direct beschikbaar zijn voor alle bewoners.

Verwen jezelf met een luxe spa-ervaring binnen het domein. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en verjong jezelf met een scala aan spadiensten, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Of je nu alleen komt of samen met vrienden, onze exclusieve spa biedt een oase van rust en ontspanning.

Met zijn gunstige ligging op slechts 20 km van de luchthaven Alicante - Elche (El Altet), is Guardamar del Segura de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een zorgeloze levensstijl aan de Costa Blanca. Ervaar het beste van beide werelden met een bruisende haven, uitgestrekte natuurlijke stranden en een scala aan sportfaciliteiten. Welkom in je nieuwe thuis, waar luxe en comfort samenkomen in perfecte harmonie.

Guardamar del Segura: De Perfecte Mix van Luxe en Comfort aan de Costa Blanca

Ontdek de omgeving rondom Salisol in Guardamar del Segura. Hier vind je de perfecte mix van luxe en comfort. De omgeving biedt een buitengewone levensstijl in een idyllische omgeving. Deze charmante stad staat bekend om zijn uitgestrekte natuurlijke stranden die zich uitstrekken over maar liefst 11 kilometer, omlijst door weelderige dennenbossen die een rustgevende achtergrond bieden voor ontspanning en recreatie.

De bruisende haven van Guardamar del Segura is een centrum van activiteit het hele jaar door, waar bewoners kunnen genieten van een scala aan recreatieve mogelijkheden. Van watersporten tot vissen, de haven biedt een levendige atmosfeer en een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de maritieme sfeer.

Met zijn strategische ligging op slechts 20 km van de luchthaven Alicante - Elche (El Altet), is Guardamar del Segura gemakkelijk bereikbaar voor internationale reizigers. Dagelijks vertrekken er vele vluchten naar de belangrijkste Europese steden, waardoor het een gewilde bestemming is voor toeristen die op zoek zijn naar de warme en gastvrije sfeer van de Costa Blanca. Kortom, Guardamar del Segura biedt het beste van beide werelden - een levendige kuststad met alle moderne voorzieningen en een ontspannen mediterrane levensstijl. Welkom in je nieuwe thuis, waar de schoonheid van de natuur en het comfort van de moderne wereld samenkomen.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.