Uw woning verkopen via Dream Estate

Of we nu in België of in Spanje werken, wij zien onszelf als veel meer dan louter vastgoedmakelaars. We zijn in beide landen lokaal verankerd. Gepassioneerde experten. Professionals met véél ervaring en oog voor detail. We beschikken over een uitgebreid netwerk én een creatieve marketingequipe om elke woning aan de juiste waarde te verkopen. We zetten uw appartement of villa in België of Spanje in de markt en begeleiden u graag richting de ideale koper.

From real estate
to dream estate

Hoe wij een pand in de kijker zetten? Vaak vormt een mix van tools
dé sleutel tot een groot bereik en een vlotte verkoop.

Fotografie

Één beeld zegt meer dan 1.000 woorden – cliché but true. En al helemaal als dit beeld vastgelegd wordt door een expert in zijn niche. Bij het ochtendgloren of bij zonsondergang, klassiek gefotografeerd of met de drone: onze professionele foto’s geven de sfeer van het pand perfect weer!

Videopresentatie

Een videopresentatie trekt de aandacht en houdt die ook vast. Of de presentatie nu via een website of social mediakanaal gaat: het publiek proeft alvast op een transparante manier van het pand. Bovendien krijgt de kandidaat-koper zo een realistische weergave vanuit verschillende standpunten.

Walkthrough tour

In een walkthrough tour wandelt de makelaar met de kijker door een appartement of villa. Het is een krachtige manier en brengt oppervlaktes en foto’s tot leven. De kijker kan zich meteen inbeelden hoe het kan zijn om in die bepaalde woning te verblijven.

Virtuele tour

In de vastgoedwereld is ‘VR’ absoluut een troef. Met een Matterport tour creëren we een virtuele rondleiding doorheen het pand. Door muis- of schermbewegingen kijkt u rond in de ruimte alsof u er zelf staat.

Dream Estate website

Van professionele vastgoedfotografie tot teksten die precies weerspiegelen waar het pand voor staat … Op onze website etaleren we met veel finesse een greep uit ons aanbod woningen in Knokke-Heist en Spanje. Onze website scoort hoog op Google en genereert dagelijks dan ook heel wat bezoeken.

Individuele woningwebsite

Met een visueel aantrekkelijke individuele website bundelen we alle informatie van een appartement of villa in België of Spanje. Een potentiële koper krijgt zo een efficiënt totaalbeeld van het pand, van fotografie over videografie tot technische informatie.

Instagram,
Facebook & LinkedIn

Foto’s, Reels-videofragmenten en gevatte omschrijvingen: sociale media zijn een laagdrempelige en flitsende manier om een pand in de kijker te zetten. Ook voor een blik achter de schermen in Knokke-Heist of Spanje bent u meer dan welkom!

YouTube

Naast Google is YouTube de meest gebruikte zoekmachine. Bovendien is bewegend beeld een fantastische manier om aandacht te trekken en vast te houden. Met kwalitatieve video’s is ons YouTubekanaal absoluut een meerwaarde voor kandidaat-kopers én verkopers.

Pedro magazine

Ons magazine verschijnt tweejaarlijks en leert u alles over vastgoed in Spanje. Want de Spaanse makelaardij zit helemaal anders in elkaar dan we in België gewoon zijn. Gelukkig is er Pedro! Blader hier door de recente uitgaves.

Internationaal
netwerk

30 jaar ervaring in vastgoed, dat is ook 30 jaar ervaring met mensen. Onze decennialange expertise opent deuren en creëert een enorm uitgebreid netwerk, zowel in de regio Knokke-Heist als in Spanje. Van klanten tot vastgoedmakelaars, we vinden in onze database vast een goede match.

Open huis voor vastgoedmakelaars

Indien gewenst, organiseren we open huizen voor vastgoedmakelaars. Op dergelijke evenementen trekken we extra aandacht naar uw pand en creëren we dus extra impact!

Marketing pand in aanbouw

Het Dream Estate marketingteam barst van de ideeën om de aandacht naar een nieuwbouwproject toe te trekken. Op een goed doordachte en innovatieve manier krijgen we de kandidaat-koper vlot mee in het verhaal van elk project.

3D-beelden
voor nieuwbouwprojecten

Aan de hand van 3D-beelden van een nieuwbouwproject kan een kandidaat-koper zich beter oriënteren in het pand. 3D zorgt voor meer dynamiek, creativiteit en bovenal voor een goede visualisatie.

Online exposure &
evolutie van nieuwbouwprojecten

Een bouwwerf van dichtbij opvolgen kan perfect online. Onze experts bezoeken het project, maken foto- en videocontent, dronebeelden, … Zo krijgt u vanop afstand een heldere update tijdens elke fase van het bouwproces.

U ziet het: wij gaan verder!

U ziet het: wij gaan verder. Die charmante Spaanse finca, dat luxeappartement of die designvilla in Knokke-Heist? Let’s go all the way! Dream Estate is uw vastgoedmatchmaker en koppelt elk droompand aan de gedroomde eigenaar.

Verkoop met ons