Aalto Residences

Vanaf €980.000

Aalto Residences, Riviera del Sol, Mijas.

Dit exclusieve project met een elegant Scandinavisch ontwerp past harmonieus in de omringende natuur. De architectuur van de woningen volgt naadloos de golvende vormen van de golven. De betekenis van de naam Aalto komt uit Finland en betekent golf.
Op het zuiden gelegen unieke energiezuinige woningen, met prachtig panoramisch uitzicht op zee en adembenemende zonsondergangen, maakt het wonen hier aangenaam en plezierig onder de zon.
Deze op het zuiden gelegen unieke energiezuinige huizen, met adembenemend mooi panoramisch uitzicht op zee en verbluffende zonsondergangen, maken het wonen hier aangenaam en leuk onder de zon.
Het dakterras is de kroon op elke woning.

Een woordje van het architectenkantoor González & Jacobson :
"Dit project is zonder twijfel een perfect voorbeeld van efficiënte architectuur die haar omgeving respecteert, die geboren is als antwoord op de nieuwe eisen en gevoeligheden van de hedendaagse maatschappij, in perfecte symbiose met de geest en levensstijl waarin we allemaal leven."

Plaatselijk gebied, Riviera del Sol, Mijas

Gelegen naast Marbella en op slechts 10 minuten rijden van Puerto Banus en de luchthavan van Malaga ligt op slechts 25 minuten afstand.
Het strand, de voorzieningen en alle leuke restaurantjes zijn op loopafstand. Bovendien heb je een golfbaan, tennis, padel en een kinderspeelplaats naast de deur.
Dit charmante gebied heeft alles wat je je maar kunt wensen.
Een auto is altijd handig om naar Marbella of Malaga te gaan, maar Riviera del Sol is klein genoeg om gemakkelijk te voet te doorkruisen, en het is zeker een plezier om er rond te lopen.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.