Unieke nieuwbouw in het centrum van San Pedro

Vanaf €450.000

Thuis in het centrum van de Costa del Sol

San Pedro alom geprezen voor de typische Spaanse sfeer die er het hele jaar door aanwezig is, ligt op een boogscheut van de beroemde stad Puerto Banús en Marbella. De architect koos voor een hedendaags stadsontwerp die perfect wordt geïntegreerd in de omgeving. Je hebt als koper de keuze uit appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers.

Download brochure

San Pedro is de stad bij uitstek voor het ontdekken van de Spaanse levensstijl

Aanbod

Hieronder vindt u slechts een paar mogelijkheden.
Vraag via spanje@dreamestate.be naar de volledige beschikbaarheid.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Armonia 24 3 2 122m² €645.000
Appartement Armonia 3 2 2 97m² €450.000
Appartement Armonia 31 3 2 122m² €778.000
Appartement Armonia 33 2 2 115m² €750.000

Toplocatie

San Pedro de Alcantara is de laatste jaren enorm populair geworden bij buitenlandse kopers. Het aanbod dichter naar Marbella wordt alsmaar duurder, dus schuiven kopers op naar omliggende steden. De stad is bekend omwille van de rijke cultuur en de prachtige stranden. Het centrale plein wordt gekenmerkt door de typisch Spaanse kerk die ook te bezoeken is.

De haven van Puerto Banús is slechts een korte fietstocht van een kwartiertje. In het historisch centrum van Marbella sta je binnen de drie kwartier met de fiets. Uiteraard is het slechts een kwartiertje rijden met de auto.

Naast cultuur, is er ook een eetcultuur. In San Pedro vind je de beste restaurants. Voor elk wat wils!

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.