Arrecife

Vanaf €299.000

Arresive Casares

Nieuwbouwproject Arrecive staat symbool voor eigentijds wonen in een vakantiesfeer het volledige jaar door. Verwen jezelf met datgene wat de Middellandse Zee zo uniek maakt: de uitzichten en de aangename temperaturen. Ontdek een magisch resort aan de Costa del Sol waar je het goede leven in zijn puurste vorm zult ervaren!

Leefstijl van het Middellands zeegebied: daar teken ik voor!

Je appartement vlakbij het strand

Fantastisch gelegen tussen Estepona ( 10 minuten) en Sotogrande (20 minuten). De luchthaven van Malaga is slechts een uur rijden en die van Gibraltar 25 minuten. Het strand is slechts een 5-tal minuutjes stappen. Kies zelf de activiteit waar je die dag zin in hebt uit een breed aanbod aan voorzieningen in de buurt. Dagje op het strand liggen of liever een balletje slaan op een van de vele prachtige golfclubs? Het is allemaal mogelijk!

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.