Bahía

Prijzen vanaf €355.000

Project Bahía met zowel een fantastisch zicht op zee als een prachtige golf

Welkom bij Bahía, luxe appartementen aan de kust van Mijas.

Als je op zoek bent naar een exclusief vastgoedproject aan de Costa del Sol, dan is Project Bahía in Mijas de perfecte keuze. Dit project biedt luxe appartementen met een adembenemend uitzicht op de zee en de omliggende bergen.

Project Bahía biedt een selectie van comfortabele appartementen met twee, drie of vier slaapkamers. Elk appartement is ontworpen om aan de hoogste normen van kwaliteit en comfort te voldoen, met moderne afwerkingen en hoogwaardige apparatuur. De ruime terrassen bieden een prachtig uitzicht op zee en zijn perfect om te ontspannen en te genieten van de zon. De appartementen zijn ook voorzien van airconditioning, vloerverwarming en domotica.

Als je op zoek bent naar een exclusieve en luxe appartement aan de Costa del Sol, dan is Project Bahía in Mijas de perfecte keuze. Met zijn adembenemende uitzicht op zee, moderne afwerkingen en perfecte locatie, biedt dit project alles wat je nodig hebt om te genieten van het goede leven in Spanje.

Download brochure

Bekijk de beschikbaarheid in deze Spaanse woondroom

Neem voor het meest recente aanbod contact op met: spanje@dreamestate.be
We helpen je graag verder op ons kantoor of met een digitaal gesprek (Zoom, Teams, ...)!

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Bahia 221B 2 2 92m² €329.000
Appartement Bahia 521B 2 2 92m² €309.000

Wegdromen vlakbij de unieke kust van Mijas en een fantastische golf

Het project Bahía ligt op een unieke locatie aan de kust van Mijas, op slechts enkele minuten van het strand en de jachthaven. Het is ook goed verbonden met de belangrijkste snelwegen en de luchthaven van Malaga ligt op slechts 20 minuten afstand. In de omgeving vind je tal van restaurants, bars en winkels, evenals golfbanen en andere recreatieve voorzieningen.

Ontdek de schoonheid van de omgeving van Project Bahía in Mijas, deze prachtige locatie ligt in het hart van Mijas Costa en biedt een schat aan mogelijkheden voor zowel ontspanning als avontuur. Ontdek de Sierra de Mijas en de omliggende bergen, waar je kunt wandelen, fietsen en genieten van adembenemende uitzichten. Bezoek het nabijgelegen La Cala de Mijas, een charmant vissersdorpje met een levendige sfeer, lokale markten en een breed scala aan restaurants en bars.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.