Calanova

Vanaf €399.000

Een luxe levensstijl om naar te verlangen.

Dit exclusieve appartementencomplex met een strak, modern ontwerp ligt in een veilige, omheinde gemeenschap die zorgvuldig is georiënteerd om het prachtige uitzicht dat deze locatie biedt te maximaliseren.
Dit luxe appartementencomplex biedt een levensstijl waar je van droomt - een weelderig verblijf met enorme terrassen met een onovertroffen uitzicht, een topklasse golfbaan op minder dan drie minuten lopen en voorzieningen die passen bij een vijfsterren resort.

Download brochure.

*Faciliteiten

U hoeft het complex niet te verlaten om te trainen, te ontspannen bij een van de 2 zwembaden met vrienden en buren, of te werken aan uw golfswing. De sport- en recreatiefaciliteiten zijn genesteld tussen de eerste drie blokken van de urbanisatie, waar u kunt trainen in de volledig uitgeruste fitnessruimte voordat u gaat stomen in de sauna of geniet van de luxe Hammam. Golfliefhebbers kunnen hun swing oefenen in de indoor golfsimulator, en nadat ze zich in het zweet hebben gewerkt, kunnen ze naar buiten gaan om te genieten van de chill-outruimte, ondergedompeld in de rust en stilte van de Calanova-heuvel. De waterval die over de rand van het zwembad valt, vormt een idyllische achtergrond voor de harmonie van de omgeving.

Op wandelafstand.

Golfliefhebbende bewoners worden echt verwend in Calanova Collection. De Calanova Golf Club ligt op minder dan drie minuten lopen van de hoofdingang - maar als u uw eigen clubs niet wilt meenemen, zijn er enkele plaatsen beschikbaar om een golfbuggy te parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Van uw huis naar de golfbaan in minder dan vijf minuten is een niet te onderschatten traktatie - zelfs hier aan de Costa del Golf kunnen weinigen van huis naar fairway stappen zonder in een auto te stappen.
De baan zelf is 18 holes en wordt beschouwd als een van de beste in de omgeving, uitdagend maar niet te moeilijk voor beginners om van een ronde te genieten, beroemd om het spectaculaire uitzicht dat het biedt. U kunt ook uw slagen oefenen op de nieuwe driving range. De pro shop in het clubhuis is een van de grootste in de omgeving, verdeeld over twee verdiepingen en uitgebreid bevoorraad voor al uw sportieve behoeften.
Met de golfclub op korte loopafstand is het clubhuis uw lokale referentiepunt om vrienden te ontmoeten, even binnen te wippen voor het ontbijt of u wilt gewoon genieten van een heerlijk diner in het restaurant van het clubhuis.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.