Residentie Duinbergen

Vanaf 945.000 EUR

Parel aan de zeedijk van Knokke-Heist!

Residentie Duinbergen is een combinatie van hoogstaande architectuur en woonbeleving op 1 van de beste locaties aan onze Belgische Kust.

Het project kenmerkt zich door zijn uitzonderlijk gevelontwerp in samenwerking met zijn hoogstaande afwerkingsgraad. De gevel verkrijgt zijn karakteristieke uitstraling door een subtiel verticaal en horizontaal lijnenspel. De grote raampartijen samen met de lichte natuursteen zorgen voor een serene en aantrekkelijke uitstraling wat resulteert in een stijlvol en modern ontwerp.

In residentie Duinbergen zal u kunnen genieten van een uniek uitzicht op de zee. Dankzij de uitzonderlijke breedte van de Meerlaan genieten ook deze appartementen van een meer dan zijdelings zeezicht.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Duinbergen 61 2 1 72m² €945.000
Appartement Duinbergen 62 2 1 67m² €975.000
Duplex Duinbergen 72 3 3 218m² €3.595.000

Premium locatie aan de Noordzee

Gelegen op een toplocatie, namelijk de hoek van de Zeedijk met de Meerlaan te Knokke-Heist aan het Albertstrand. Door zijn unieke locatie geniet ieder appartement van een prachtig zeezicht.

De gemeente Knokke-Heist heeft bovendien de intentie om het plein te vergoenen in de toekomst. Hierdoor zullen de auto’s ondergronds parkeren en kunnen fietsers en wandelaars zich tussen het groen verplaatsen in veiligheid. Twee bijkomende factoren die opnieuw bijdragen aan het rustige karakter van de omgeving.
Een echte aanrader.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.