Earth Marbella: het antwoord op de nieuwe norm van Luxueus wonen

Vanaf € 2.150.000

De nieuwe standaard van luxueus wonen

Earth Marbella is een omheinde gemeenschap van 28 ultramoderne appartementen en penthouses van 3-4 slaapkamers met badkamers en-suite verdeeld over vier blokken. Appartementen op de begane grond met privétuin en uitgebreide terrassen, appartementen op de eerste verdieping, semi-duplex-penthouses op de eerste verdieping en duplex-penthouses van dubbele grootte, beide met een groot terras en solarium met privézwembad. Dit project is ontworpen voor mensen die gewoon zijn aan de hoogste normen van residentieel leven, om eigentijds te wonen in een omheinde privégemeenschap, met 24/7 bewaking die de norm zet op het gebied van veiligheid.
Het moderne en luxueuze ontwerp van de appartementen, gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, is in balans met het gebruik van warme tinten en veel natuurlijk licht. Ze bieden prachtige open woonruimtes, keukens van topklasse van Modulnova en nog veel meer. Overal in de appartementen is er geavanceerde domotica aanwezig. Alle woningen beschikken over twee ondergrondse parkeerplaatsen en een berging, evenals een pre-installatie voor het opladen van elektrische auto's.

- Gesloten gemeenschap
- Eigentijds ontwerp
- 24-uurs beveiliging
- Overal vloerverwarming - SPA
- Verwarmd binnenzwembad
- Geavanceerde fitnessruimte
- Yoga-studio
- Hamam en sauna
- Ruimte om samen te werken
- Binnenspeelruimte voor kinderen

Brochure

Betoverende omgeving

Naast het ambitieuze Project Earth biedt Marbella nog steeds een betoverende omgeving die zijn bezoekers blijft fascineren. De prachtige stranden van de Costa del Sol bieden een ontspannen sfeer en een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee. De oude binnenstad, met zijn smalle straatjes en pittoreske pleintjes, ademt een rijke geschiedenis en cultuur.

Voor natuurliefhebbers zijn de omliggende bergen een paradijs om te wandelen en te verkennen. Het Sierra de las Nieves-gebergte, op korte afstand van Marbella, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt een adembenemend landschap met zeldzame flora en fauna.

In conclusie, Project Earth in Marbella is een inspirerend voorbeeld van hoe een stad zich kan inzetten voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan haar aantrekkingskracht. Te midden van een groene revolutie blijft Marbella een magneet voor reizigers die op zoek zijn naar een luxueuze, milieubewuste bestemming aan de kust van Spanje.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.