Eden Beach La Mata

vanaf €306.000

Ontdek Luxe en Comfort in Eden Beach

Het project Eden Beach in La Mata bestaat uit een ruim aanbod aan appartementen en penthouses.

De appartementen beschikken telkens over 2 slaapkamers en 2 badkamers en een ruim Zuid-Oost gericht terras dat uitkijkt over de gemeenschappelijke groene zones en zwembaden. De appartementen vanaf de eerste verdieping bieden een prachtig zeezicht.

De penthouses hebben telkens 3 slaapkamers en 2 badkamers en hier geniet u van uw eigen privé solarium met een directe toegang vanuit de woonkamer.

De appartementen op het gelijkvloers genieten van een eigen tuin met uitzicht over de gemeenschappelijke tuinen.

Een Uniek Gelegen Paradijs

Eden Beach Resort is ideaal gelegen tussen het stadscentrum van Torrevieja en de kustplaats La Mata, dichtbij het Torremarina winkelcentrum dat talrijke restaurants, cafés en winkels biedt. De woningen liggen op slechts enkele minuten lopen van het strand van La Mata en zijn op 5-10 minuten rijden van het stadscentrum, dat gemakkelijk bereikbaar is via een bushalte direct voor het complex. Ook vindt u binnen deze afstand het sportcentrum, een waterpark, een straatmarkt en het muziekconcertgebied, evenals de winkelcentra Ozone, Habaneras en Carrefour. Het grotere winkelcentrum Zenia Boulevard is 15 minuten rijden en er liggen meerdere golfbanen binnen een straal van 10 minuten.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.