Instapklaar nieuwbouwproject in een prachtige omgeving

Vanaf 564.000

Luxe instapklare woningen.

Project Eden in Mijas, Marbella is een exclusief vastgoedontwikkelingsproject dat luxe levensstijl combineert met een duurzame benadering van wonen. Gelegen in een idyllische omgeving aan de Costa del Sol, biedt het project een harmonieuze mix van moderne architectuur en weelderige natuurlijke landschappen. Met hoogwaardige voorzieningen, zoals privézwembaden, wellnessfaciliteiten en groene ruimtes, streeft Eden ernaar om een oase van rust en comfort te creëren voor zijn bewoners. Het project legt de nadruk op milieubewuste ontwerpkeuzes, met aandacht voor energie-efficiëntie en duurzame materialen, waardoor het een voorbeeld wordt van verfijnd wonen in evenwicht met de natuurlijke omgeving. Met zijn panoramische uitzichten op de Middellandse Zee en de bergen, belooft Project Eden een exclusieve en tijdloze leefomgeving te bieden voor diegenen die streven naar het beste van zowel luxe als duurzaamheid.

Omgeving en gemeenschappelijke faciliteiten.

AANGELEGDE GEBIEDEN
Aangelegde zones met een exclusief landschapsontwerp.

ZWEMBAD
Zwembadzone met gemeenschappelijke ruimtes.

SPORT CLUB
Uitgerust met zwembad, tennisbaan, putting green, fitnessruimte en spa.

LOCATIE
Dit prestigieuze Resort & Club ligt op een van de meest inspirerende plekken van de natuur aan de kustlijn van Zuid-Spanje en kijkt uit over de beroemde El Chaparral Golfbaan. Het is ideaal gelegen vlakbij enkele van de prachtige witte zandstranden van Spanje en wordt begrensd door El Chaparral Golf & Country Club. Bovendien ligt het populaire stadje La Cala de Mijas op een paar minuten rijden, beroemd om zijn uitstekende restaurants en stranden met blauwe vlag.
Mijas Costa is populair bij internationale kopers vanwege het heerlijke microklimaat, de fantastische golfbanen en de nabijheid van de luchthaven van Malaga, waardoor er gemakkelijke vervoersverbindingen zijn.
Het vliegveld van Malaga ligt op ongeveer 20 minuten rijden ten oosten, terwijl de resorts van wereldklasse Marbella en Puerto Banus op 20 minuten rijden ten westen liggen. Mijas Golf, Santana Golf en El Chaparral zijn de dichtstbijzijnde golfbanen in deze regio, met nog eens drie kampioenschapsbanen in La Cala de Mijas. Het prachtige Malaga is de plek voor kunst, geschiedenis en cultuur - wandel door het Carmen Thyssen Museum en bezoek het Picasso Museum en het Pompidou Centre.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.