Higueron Beach Residences

vanaf €393.000

Higueron Beach Residences

Exclusiviteit kent vele vormen, bij Higuerón Beach Residences heeft het de vorm van de zee, die zee waarvan u voelt dat u die vanaf uw terras kunt aanraken.

Gelegen in de bekende wijk El Higuerón, in Fuengirola, dicht bij het strand en met een breed scala aan vrijetijds- en diensten mogelijkheden.

60 unieke 2 en 3 slaapkamer woningen met 2 of 3 badkamers, allemaal met een eigen terras of tuin om te genieten van het buitenleven, het uitzicht en de zon. Alle woningen worden geleverd met 2 parkeerplaatsen in de kelder en een berging.

De ongelooflijke gemeenschappelijke ruimtes zullen u niet onverschillig laten, waar het plein met fantastisch uitzicht de hoofdrolspeler zal zijn om van het uitzicht op de zee te genieten.

Op wandelafstand van zee.

- 500m van de strandpromenade, zee en de vele strandrestaurants
- 300m van het treinstation welke een verbinding heeft naar de luchthaven en het centrum van Malaga
- 3km naar Fuengirola centrum (makkelijk bereikbaar te voet of met de fiets via de boulevard)

Het zandstrand van Fuengirola is maar liefst 8 km lang. Dit strand draagt een Europese blauwe vlag, wat een indicatie is voor een hoge waarde van zand- en waterhygiëne.

U kunt bijna overal ligbedden en parasols huren en op diverse plekken treft u ook publieke toiletten en douches aan. Tevens zijn veel stukken ook rolstoeltoegankelijk.

Aan Beach bars en chiringuitos (Spaanse strandbars), geen gebrek. La Cubana, Playa Carvajal, is een kleurrijke, Caribische chiringuito. Huisgemaakte burgers en wraps staan hier op het menu. Vergeet niet de Cava loves Sangría te proeven!

Eten tussen de locals doet u bij Chiringuito Torillo Playa. Zij serveren ook op het strand bij uw ligbed. De verse gegrilde garnalen en de inktvis moet u echt een keer gegeten hebben.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.