Infinity Villas Altea Hills

Vanaf €890.000

Infinity Villas: Luxe Woningen op Prestigieuze Locatie in Altea

Welkom bij Infinity Villas, waar we twaalf luxe villa's presenteren die een combinatie bieden van elegantie, een exclusieve locatie aan de hellingen van Altea, en een goed ontwikkelde infrastructuur. Gelegen aan de kust van de Middellandse Zee in Spanje, is ons complex een van de meest exclusieve en prestigieuze woonomgevingen.

De villa's zijn volledig gerenoveerd en stralen een modern en strak ontwerp uit, gerealiseerd met de nieuwste high-end materialen die de beste woonkwaliteit garanderen. Ontdek de charmante levensstijl van deze unieke woningen op een prestigieuze locatie, met woonoppervlakken vanaf 337 m2 en een solarium.

Type Ref. Opp. Prijs  
Villa Infinity Altea 4 3 - Vanaf €890.000

Ontdek het Beste van Twee Werelden: Altea Hills, Voor Rust en Avontuur

Altea Hills is de perfecte uitvalsbasis voor zowel de liefhebbers van rust en ontspanning, als voor de sport- en avontuurliefhebbers.

Voor de golfliefhebbers is in Altea Hills zelf een golf club. Verder heeft u een prachtig uitzicht op de bergen, bossen en op de zee. Voor de sportliefhebbers zijn er activiteiten zoals tennis, hiking, verschillende watersporten en is de omgeving ook ideaal om te fietsen.

De zee bevindt zich op een afstand van slechts 10 minuten rijden met de wagen.
U geniet hier van een oneindige rust en privacy met een gemakkelijke bereikbaarheid.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.