Wonen in Calpe op 200 meter van het strand

Prijzen vanaf €326.000

Het Mediterrane leven in Calpe

Onthaasten staat centraal bij JADE. Het complex ademt rust, en een ultiem vakantiegevoel. Het lichtvolle appartement beschikt over twee slaapkamers met aangrenzende badkamers. Nieuwbouwproject Jade focust op comfort, met kwalitatieve afwerkingen en energie-efficiënte ruimtes.

Creëer unieke familiemomenten in het leefgedeelte met open keuken, uitgerust met geïntegreerde elektrische apparaten. Geniet vanop het terras van het Mediterrane leven, met zicht op zee. 

De gemeenschappelijke buitenruimtes zijn volledig uitgerust om te relaxen. Neem een verfrissende duik in het zwembad en geniet van de zon omringd door de groene zones. Voor de sportliefhebbers en recreatievelingen, is ook een padelterrein ter beschikking. 

Een uniek project met een gunstige ligging

Een dag op het strand, is slechts 200 meter verwijderd van JADE. In de buurt zijn ook heel wat winkels, vrijetijds- en restaurantvoorzieningen aanwezig. Nood aan wat recreatie en sport? Ontdek tal van onderwateractiviteiten bij internationale scholen in de buurt. Aanschouw de ongerepte natuur op haar mooist in het natuurpark en bij de zoutpannen.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.