Ontdek Verna in Las Colinas Golf Resort: de ideale plek om te genieten van een gezonde mediterrane levensstijl

Verna is het nieuwste project binnen de Limonero-gemeenschap van Las Colinas Golf & Country Club. Deze prachtige appartementen zijn ideaal gepositioneerd om van de zon te genieten, met adembenemende panoramische uitzichten op zee en de majestueuze golfbaan van het resort. Het project bestaat twee blokken met in totaal 23 en 16 appartementen

Dit complex vormt een gezellig thuis met uitzicht op de indrukwekkende golfbaan en op zee. Deze woningen zijn ontworpen voor het comfort en de luxe van degenen die willen genieten van het droomachtige mediterrane klimaat. Las Colinas Golf & Country Club blijft voldoen aan de wensen van degenen die willen wonen te midden van de natuur.

Las Colinas Golf Resort: een unieke natuurlijke omgeving

Las Colinas Golf & Country Club bevindt zich aan de mediterrane kust, ten zuiden van Alicante.

Het is de ideale plek om te genieten van een gezonde mediterrane levensstijl. Met een uitzonderlijk klimaat, uitstekende verbindingen en eersteklas voorzieningen is het complex meerdere keren erkend als het "Leidende Resort voor Villas in Spanje en Europa" door de prestigieuze World Travel Awards.

In het hart van dit dal bevindt zich de golfbaan, die vijf keer is bekroond als de "Beste Golfbaan van Spanje" door de World Golf Awards. Het is ook erkend als een van de top 100 golfbanen in Europa, volgens de recente Top 100 ranglijst gepubliceerd door Golf World.

Het luxe leven in harmonie met de natuur en de toegang tot hoogwaardige diensten, samen met privacy, kwaliteit en klantenservice, maken van Las Colinas Golf & Country Club een plek waar wonen een nieuwe betekenis krijgt.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.