Las Dunas

vanaf €259.000

Maak kennis met Las Dunas en zijn superieure ligging

Het complex van Las Dunas zal een vrij uitzicht hebben op de Vega Baja en de Segura rivier, dankzij zijn bevoorrechte locatie en de nabijheid van de jachthaven.

Het gebouw bestaat uit 32 appartementen met telkens 2 slaapkamers en 2 badkamers. Elke wooneenheid beschikt over een royaal terras van minimaal 23 vierkante meter. Bij elk appartement zijn een ondergrondse parkeerplaats en een berging inbegrepen. Het complex werd ook nog eens voorzien van een gemeenschappelijk zwembad omringd door groene zones. Het gebouw strekt zich uit over 9 verdiepingen en bovenaan bevinden zich de penthouses. Deze zijn voorzien van een extra groot terras en privé solarium.

Volledige prijslijst

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement De Luxe Las Dunas 2 2 - Vanaf €259.000

Een bevoorrechte locatie in Guardamar

Dit nieuwe wooncomplex biedt een panoramisch uitzicht op de rivier de Segura en het prachtige landschap van de Vega Baja. Gelegen op slechts 30 minuten van de luchthaven van Alicante. Het complex ligt vlakbij de jachthaven van Guardamar, waar je verschillende restaurants en bars vindt. Op loopafstand bereik je het dichtstbijzijnde strand en het centrum van Guardamar, waar je ook verschillende supermarkten, bars, restaurants, winkels en alle nodige voorzieningen vindt, evenals recreatiegebieden.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.