Puerto Azul Residences

Prijzen vanaf €375.600

Geniet van het leven tussen Altea en La Nucia

Met trots verwelkomen wij u bij Residencial Puerto Azul, bestaande uit 4 kleinschalige gebouwen met in totaal 44 appartementen genietend van een panoramisch uitzicht op zee en de natuur. Gelegen tussen de bergen en de zee. Het project onderscheidt zich door zijn opvallende architectuur, wellness faciliteiten, met onder meer buiten-/binnenzwembad, sauna, fitness, stoomcabine,..... Al appartementen zijn high tech en zijn uitgerust met de laatste trends in keukens, badkamers, vloeren en allerlei extra's . Wij werken dan ook enkel met kwalitatieve en genomineerde merken. Ondergrondse parkeerplaats en berging inclusief.

Download brochure

Hieronder vindt u de vanaf prijzen van de verschillende types appartementen

Klik hier voor volledig aanbod in Puerto Azul

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Cbn-Altea-Paz2 2 2 81m² Vanaf €375.600
Penthouse Cbn-Altea-Paz2PH 2 2 93m² VERKOCHT
Appartement Cbn-Altea-Paz3 3 2 106m² Vanaf €423.500
Penthouse Cbn-Altea-Paz3PH 3 3 152m² Vanaf €978.000
Appartement Cbn-Altea-Paz3tuin 3 2 106m² Vanaf €491.270

Modern wonen nabij historisch Altea

Puerto Azul is gelegen in een prachtige omgeving aan de Costa Blanca in Spanje. Deze regio staat bekend om zijn mooie stranden, kristalheldere wateren en zachte klimaat. Het project is gebouwd in de heuvels en biedt een spectaculair panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende bergen.

Natuurlijke schoonheid van de omgeving
De omgeving wordt gekenmerkt door zijn natuurlijke schoonheid. Het gebied is rijk aan mediterrane vegetatie en biedt een prachtige omgeving om te wandelen, te fietsen en te genieten van de vele restaurantjes. In de omgeving zijn er ook enkele prachtige natuurparken.

Culturele en historische bezienswaardigheden
De nabijgelegen stad Altea heeft een prachtige oude stad met smalle straatjes en witgekalkte huizen. Bovendien zijn er in de omgeving tal van traditionele dorpen en stadjes te vinden, waar u kunt genieten van de lokale keuken en cultuur.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.