Mane Residences Benalmadena

Vanaf €325.000

Mane Residences

Mane Residences is een kleinschalige ontwikkeling gelegen op een uitmuntende locatie te Benalmádena.
Dankzij de verhoogde locatie hebben alle woningen een adembenemend panoramisch uitzicht op de zee en de kust.
Het complex biedt gezellige 2- en 3-slaapkamerwoningen met grote terrassen, luchtige penthouses en gelijkvloerse met privé tuinen en terrassen.

Brochure

Maak je keuze & realiseer jouw Spaanse woondroom

Reeds meer dan 25% verkocht.
Hieronder vind je een lijst met het meest recente aanbod
We helpen je graag verder op ons kantoor, met een digitaal gesprek (Zoom, Teams, ...), of bel naar (+32)50 71 11 20.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Mane 2103 3 2 100m² €439.000

BENALMÁDENA: VEEL MEER DAN ZON EN ZAND

De Costa del Sol, met zijn grote verscheidenheid aan landschappen, van de zee tot de bergen, is al tientallen jaren een van de favoriete gebieden van bezoekers uit de hele wereld voor toerisme of als definitieve woonplaats.
Het bevoorrechte klimaat het hele jaar door, de pittoreske en traditionele dorpjes, het vriendelijke karakter van de mensen en de gastronomie maken de Costa del Sol tot een idyllische en gastvrije plaats.

Benalmádena beschikt over meer dan 8 km kustlijn, waaronder magische rotsgebieden met kleine baaien en kliffen, maar ook uitgestrekte effen zandstranden, om in elk jaargetijde van te genieten.
De Senda Litoral, die langs de kust loopt, biedt u de mogelijkheid lange wandelingen te maken of te joggen bij een aangename zeebries.
Precies tussen Torremolinos en Fuengirola in vind je het palmboomrijke Benalmádena. Deze badplaats aan de Spaanse Costa del Sol is dankzij de boulevard, de jachthaven en de zandstranden een toppertje in Spanje.

Al in de prehistorie hadden onze voorouders zich in Benalmádena gevestigd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de stad een rijke geschiedenis heeft. Benalmádena heeft verschillende bezetters gekend, waaronder de Romeinen en Feniciërs. Mede dankzij deze geschiedenis en de vele bezienswaardigheden is de badplaats de afgelopen jaren enorm gegroeid in populariteit.

Benalmádena kan grofweg in drie delen worden opgesplitst:

Benalmádena Pueblo, waar de oude stad zich bevindt
Arroyo de la Miel, waar je o.a. toffe attractieparken vindt
Benalmádena Costa, waar het levendige kustleven zich voltrekt

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.