Acqua: centraal gelegen met veel privacy

Vanaf € 454.300

Acqua Marbella: Waar Luxe heerst in Harmonie met de Natuur

Welkom bij Acqua Marbella, waar luxe en duurzaamheid hand in hand gaan. Geniet van betoverende vergezichten, ultramoderne voorzieningen en een duurzame levensstijl aan de kust van Marbella. Een oase van exclusiviteit, omringd door weelderige natuur en de prachtige Middellandse Zee. Ervaar hier de perfecte balans tussen comfort en ecologisch bewustzijn, en laat je betoveren door deze unieke ervaring.

Brochure

Ontdek het verfijnde aanbod van Acqua Marbella

Stap binnen in de wereld van Acqua Marbella, waar we een verfijnde levensstijl bieden in harmonie met de natuur. Ontdek onze luxueuze appartementen, doordrenkt met moderne elegantie en duurzaamheid. Geniet van adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, omringd door weelderige tuinen en eersteklas voorzieningen, zoals een panoramisch zwembad en een wellnesscentrum. Kies voor de exclusiviteit en duurzaamheid van Acqua Marbella - een unieke kans om te leven in pure weelde aan de kust van Marbella.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Acqua Gardens 3slpk 3 3 126m² Vanaf €454.300
Appartement Acqua Gardens 4 slpk 4 2 140m² Vanaf €487.800

Een Hemelse Omgeving voor Uw Luxueuze Levensstijl

Welkom bij Acqua Marbella, waar we de schoonheid van de omgeving omarmen om uw luxe levensstijl te verrijken. Ons weelderige paradijs aan de Marbella-kust omvat een betoverende combinatie van natuurlijke pracht en moderne allure. Omgeven door adembenemende landschappen en de azuurblauwe Middellandse Zee, kunt u genieten van serene privéstranden en weidse groene tuinen. Laat u verleiden door deze hemelse omgeving, terwijl we uw dromen van een exclusief leven werkelijkheid maken in Acqua Marbella. In de nabije omgeving zijn er verschillende supermarkten (Mercadona, Lidl, ...), apotheken, lekkere restaurants, ...

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.