Nieuwbouwproject Aranya in Estepona

Vanaf €299.000

Aranya Estepona

Op een bevoorrechte ligging tussen Estepona en Puerto Banus ligt project Aranya met in totaal 68 appartementen. Als nieuwe eigenaar zal je kunnen genieten van een prachtig aangelegde tuin, fitnessruimte, kinderspeelplaats, coworking ruimte en het zoutwaterzwembad met chloor.
We kunnen gerust zeggen dat deze nieuwbouw prijs-kwaliteit zeker de moeite waard is!

Aranya is strategisch gelegen in Estepona, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alle voorzieningen die deze stad te bieden heeft. Zo zijn er tal van restaurants, bars en winkels in de buurt. Ook is de jachthaven van Estepona op slechts enkele minuten afstand, waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan watersportactiviteiten.

Download brochure

*Afwerking

Moderne architectuur met het hoogste niveau van comfort.

De architect heeft de slimme keuze gemaakt om de ruimtes te ontwerpen met een open visie op gebied van licht en volume. Een ontbijt met de familie of een gezellige lunch met vrienden ... Het grootste deel van je tijd spendeer je op het zuid-oostgericht terras van minimum 18m2. Alle appartementen hebben een parkeerplaats en een berging inbegrepen in de prijs.

Genieten van het leven vlakbij het strand: dat is Aranya!

Aanbod

Laatste vier appartementen beschikbaar !
Er zijn nog drie appartementen en slechts één penthouse beschikbaar.
Neem contact op met spanje@dreamestate.be voor de meest recente prijslijst
De oplevering is voorzien voor begin 2025.

Type Ref. Opp. Prijs  
Penthouse Aranya Estepona - BL3-P6 3 2 90m² €412.000
Appartement Aranya Estepona V2D9B 2 2 77m² €301.000

Omgeving

Fiets naar het strand, via een nieuw aangelegd pad dat onder de A7 en rechtstreeks naar het strand leidt.
Het pad is 's nachts verlicht en heeft een waterfontein voor honden.

Aranya Estepona is minder dan vijf minuten verwijderd van de Chiringuito Sonora Beach.
Sonora Beach is een verbazingwekkend verfrissende toevoeging aan Marbella met zijn chill out, laid back en funky opzet. De eigenaren hebben de diepe houten structuur van de beach club in bohemian stijl verfraaid met levendige gele, rode en paarse kleuren en weelderig groene exotische planten. De muziek is cool en als je ooit in Ibiza of Tarifa bent geweest, dan weet je precies waar Sonora over gaat.

Ook het mooie en zéér opkomende Estepona is makkelijk bereikbaar met de fiets, dit door de nieuw aangelegde dijk langsheen de zee, welke intussen volledig is verbonden.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.