Mãla Kai

Vanaf €259.500

Mãla Kai

In het Hawaïaans betekent Mãla Kai "tuin bij de zee”.

Dit wooncomplex heeft 70 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen met grote terrassen verspreid over 7 verschillende blokken, sommige met uitzicht op de Middellandse Zee en dicht bij het centrum van Estepona.

De woningen hebben parkeerplaatsen in de kelder en ruime bergingen, een handige aanvulling om al je vrijetijdsspullen in te bewaren: fietsen, duikspullen...
In het Mãla Kai Resort dompel je jezelf onder in een oase van rust en comfort, waar het unieke ontwerp van het complex het verschil zal maken.

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt gestreeld door het warme zonlicht dat door je raam naar binnen valt. Dit complex is strategisch ontworpen om een groot deel van de dag te profiteren van het licht van de Middellandse Zee, zodat je van zonsopgang tot zonsondergang natuurlijk licht hebt, wat bijdraagt aan een gastvrij huis vol positieve energie.
Een prachtig uitkijkpunt dat je vanuit het wooncomplex laat genieten van een schitterend uitzicht op de zee en haar onmiskenbare sprankelende blauwe kleur, als het zonlicht haar kalme oppervlak raakt.

Natuurlijk is het complex voorzien van beveiligingsfuncties, zoals een beveiligingscabine bij de ingang en gesloten videocamera's, zodat je in alle rust je dagelijkse gang kunt gaan. Daarnaast zijn er slimme brievenbussen van Amazon of iets dergelijks, zodat je geen enkele levering mist.

In de gemeenschappelijke ruimten kunnen jij en je geliefden genieten van een groot gemeenschappelijk zwembad met overloop en ligstoelen in het zwembad, met alle voorzieningen (kleedkamers, ligstoelen buiten, toiletten, enz.), en waar je kunt genieten van de vele zonnige dagen en het heerlijke weer van de omgeving.
In vorm blijven is ook gemakkelijker dan ooit in het Mãla Kai Resort, want het heeft een fitnessruimte, yogaruimte en grote groene gebieden waar je elke dag kunt wandelen en ontspannen.

Maak je keuze & realiseer jouw Spaanse woondroom

Het complex biedt benedenwoningen met een tuin, appartementen op de 1e verdieping en penthouses op de 2e verdieping met een solarium, allemaal met ruime terrassen om te genieten van het mediterrane klimaat.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Mala Kai 1k 1 1 55m² Vanaf €259.500
Appartement Mala Kai 2K 2 2 55m² Vanaf €325.000
Appartement Mala Kai 3K 3 3 55m² Vanaf €395.000

Nabij Estepona

Deze enclave, in het hart van de Costa del Sol, is ideaal om te genieten van de rust en de natuur van het gebied zonder dat dit ten koste gaat van alle voorzieningen die je in je dagelijks leven nodig hebt. Op slechts een minuut lopen vind je supermarkten, apotheken, cafés, restaurants... En op 5 minuten rijden ligt het levendige centrum van Estepona, waar je kunt genieten van eindeloze activiteiten voor het hele gezin.
Als er iets is dat de Costa del Sol kenmerkt, dan zijn het de ongelooflijk heldere luchten en het grote aantal zonnige dagen gedurende het hele jaar. Een unieke omgeving waar je naar het strand kunt gaan, buiten kunt sporten of gewoon een wandeling kunt maken zonder elke ochtend het weer te hoeven controleren.
De nabijheid van de Middellandse Zee en jachthavens maakt het beoefenen van elke watersport net zo gemakkelijk als het halen van een brood, en meer dan 8 maanden per jaar genieten van het strand is bijna een verplichting.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.