Philippa, kwaliteit tot in de kleinste details.

Prijzen vanaf 354.000 EUR

Philippa, kwaliteit tot in het kleinste detail.

Philippa bestaat uit 12 kwaliteitsvolle appartementen, gebouwd in 5 woonlagen: een gelijkvloers en 4 verdiepingen. In dit kleinschalig project kennen de eigenaars elkaar nog en is er ruimte voor hartelijke ontmoetingen.

De residentie weerspiegelt de elegantie van Knokke-Heist. De voorgevel verraadt al de hoogstaande bouwkwaliteit. Lichtgrijze baksteen, zichtbeton, glazen balustrades, houten latjes: het gebouw ziet er dankzij de kwalitatieve materialen en de eigentijdse architectuur strak en modern uit. Grote ramen laten véél licht binnen. De ruime appartementen hebben een doordachte indeling, een mooi terras en pure lijnen. Dit alles zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De appartementen zijn 75 tot 226m2 groot, en hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Het gebouw is voorzien van een lift en in de kelder is er een vlot toegankelijke parkeergarage.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Philippa 13 3 2 99m² €549.000
Appartement Philippa 21 2 1 78m² VERKOCHT
Appartement Philippa 32 1 1 59m² €388.000

Everything is better at the beach !

Beeld je even in: je zit aan een gezellige strandbar terwijl je naar de ondergaande zon kijkt. Je vindt een door de golven gepolijst steentje, dat je over de duinen mikt. Tot aan de voet van… Philippa.

Dat ligt namelijk vlak achter de zeedijk, op een steenworp van het strand, de zee en het centrum van Knokke-Heist. De parel aan onze Belgische kust is de ideale badplaats om elke dag volop te genieten.

Smile, het leven lacht je toe
Hier vind je op wandelafstand het prachtige duinengebied Park 58, cosy beachbars in de zomer, het heraangelegde Heldenplein, de nieuwe landmark de HeldenToren, … Wil je sporten? Keuze genoeg voor watersporters, tennisliefhebbers en fietsers met tochtjes naar Damme of Brugge. Kunst en cultuur, visrestaurantjes en trendy shops. Nergens verzoenen traditie en trends zich zo perfect.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.