Royal Palms Mijas Costa

Vanaf €520.000

Royal Palms Mijas

Perfect leven nabij de kust van Mijas.
Gelegen op de heuvels boven Mijas Costa met schitterend uitzicht over de saffierblauwe Middellandse Zee vindt u Royal Palms Mijas.
Op een steenworp van de golfbaan van Mijas en een toonbeeld van luxe aan de zonnige kust, is het resort ontwikkeld met een modern ontwerp en vertrouwen, door een gewaardeerde ontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring.
Of je nu droomt van de zon of op zoek bent naar een veilige investering, dit is de plek voor jou. De kosmopolitische omgeving is geschikt voor iedereen, goed uitgeruste zandstranden om te ontspannen en een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden, van chiringuitos tot lekker eten.
Daarnaast beschikt Mijas over een groot waterpark en talloze buitenactiviteiten voor avonturiers, met een eclectisch nachtleven, zodat het plezier niet ophoudt als de zon ondergaat.

La Cala de Mijas, een unieke locatie.

Het multiculturele nachtleven en winkelaanbod richting de kust stelt diegenen tevreden die op zoek zijn naar een beetje meer uitbundigheid met een breed scala aan bars en chiringuitos, evenals zowel wereldwijde superstores samen met elegante lokale boetieks.
Met de luchthaven van Malaga, Fuengirola, Torremolinos en de stad Malaga in de ene richting en Marbella en Estepona op slechts een klein eindje rijden in de andere richting, heeft Mijas gemakkelijk toegang tot het allerbeste van de Costa del Sol.
De regio Mijas is opgedeeld in 4 steden met elk hun eigen aanbod. Voor de liefhebbers van geschiedenis zijn er vele toeristische trekpleisters zoals de
oude arena, de middeleeuwse kerk en de ezeltaxi's die
worden gebruikt om de steile, kronkelende heuvels van de straten van Mijas Pueblo te bedwingen. De prachtige, klassieke witte architectuur is ook een trekpleister naast de enorme verscheidenheid aan flora en fauna die in de lente op de Spaanse heuvels verschijnt.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.