Sabinas

Prijs vanaf €850.000

We zijn verheugd om de lancering van de tweede fase van Sabinas aan te kondigen.

Deze uitzonderlijke appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers zijn nu te koop en we verwachten dat de belangstelling groot zal zijn.
Fase 2 zal bestaan uit 29 appartementen verdeeld over 3 laagbouwgebouwen met een combinatie van
van appartementen - gelijkvloerse met tuin - en penthouses.
Bij Sabinas zijn alle elementen van een kwaliteitslevensstijl aanwezig.
Ruimte, licht, stilte, natuur - Sabinas heeft het allemaal, en meer.
Gelegen in het Real de La Quinta Residential Country Club Resort, geniet het complex van een bevoorrechte positie met uitzicht op de Lake Club, samen met het restaurant, de fitnessruimte en het wellnesscentrum, de golfbaan, de manege en alle andere voorzieningen die het Resort tot de afgunst van Zuid-Spanje maken.
Een woordje van de promotor over hun uitzonderlijke service :
Real de La Quinta Residential Country Club Resort® is de visie van een toonaangevende vastgoedontwikkelaar met meer dan 35 jaar ervaring in La Quinta.
We begrijpen het belang van klantenservice en zijn volledig toegewijd om het leven van onze bewoners zo comfortabel mogelijk te maken door middel van onze gespecialiseerde klantenservice.
Elke service die je maar kunt bedenken is beschikbaar met een minimum aan gedoe. Van schoonmaak en wasserij, onderhoud en tuinieren tot de populaire sleutelbewaarservice en huurbeheer, niets is te veel moeite.
Daarnaast kunnen we je als internetprovider breedbandinternet bieden via ons eigen ultramoderne glasvezelnetwerk, je hoeft het alleen maar te vragen.

Bekijk hier enkele plannen.

Hieronder vindt u de vanaf prijzen van de verschillende types.

Geniet van een ruime keuze aan fantastische appartementen. De beschikbaarheid kan naargelang de vraag van dag tot dag veranderen. Neem daarom contact op met spanje@dreamestate.be om op de hoogte te zijn van het meest recente aanbod.
Hieronder vindt u slechts één voorbeeld van een tweekamertype en ééntje van een driekamertype.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Sabinas 2 2 - Vanaf €850.000
Appartement Sabinas 3 2 - Vanaf €915.000

Panoramisch uitzicht op bergen en zee.

Real de La Quinta Residential Country Club Resort ligt in een uitzonderlijke natuurlijke enclave die wordt begrensd door een spectaculair, panoramisch uitzicht op zee in het zuiden, de emblematische La Concha berg in het oosten en de Sierra de Las Nieves bergketen, een door UNESCO beschermde biosfeer en het 16e nationale park van Spanje, en het derde in Andalusië, in het noorden.
Hoewel het slechts enkele minuten van Marbella en Puerto Banús ligt, ademt het een andere, frissere lucht.
In Sabinas voelen bewoners zich volledig ondergedompeld in de natuur met de geuren en geluiden van het ongerepte platteland voor de deur.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.