Nieuwe lancering: Santa Clara Homes

Vanaf € 959.000

Moderne woonappartementen vlakbij Santa Clara Golf

Golfers, u bent in het paradijs! Deze fantastisch afgewerkte appartementen zijn op een boogscheut gelegen van de prestigieuze Santa Clara golf met 18 holes. Het centrum van Marbella is op 5 minuten rijden! De luchthaven is slechts 30 minuten verwijderd.
Het project biedt een open gevoel in een natuurlijke omgeving. Uitzonderlijke ruimtes gecombineerd met een zeer goede afwerking, zorgt ervoor dat je niet alleen een huis koopt, maar ook een thuis! .

Uw Spaanse woondroom die uitkomt, dat is Santa Clara Homes

Bekijk nu het volledige aanbod

Geniet van een ruime keuze aan fantastische appartementen. Gezien de lanceringsfase, is er nog een ruime keuze! De beschikbaarheid kan naargelang de vraag van dag tot dag veranderen. Neem contact op met spanje@dreamestate.be om op de hoogte te zijn van het meest recente aanbod.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Santa Clara Homes 3slpk 3 3 - Vanaf €959.000
Appartement Santa Clara Homes 4slpk 4 4 - Vanaf €1.210.000

Gelegen aan één van de beste golfbanen aan de Costa del Sol

Geniet van je prachtig appartement in deze magische omgeving vlakbij Marbella, Puerto Banus, Malaga ... De vlotte verbinding met de A7 zorgt voor een maximale bereikbaarheid van de meeste steden aan de Costa del Sol. Santa Clara is een 18-hole golfbaan met gezellig clubhuis. Daarnaast is de Golfclub Rio Real Village ook vlakbij, dat eveneens een 18-hole golfbaan is.
Kortom, deze allround locatie is het ontdekken waard: nabij het strand, vlakbij de beste restaurants, op een boogscheut van het goede leven!

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.