Serenity Alcaidesa

Vanaf €329.000

SERENITY ALCAIDESA: Frontline golf homes in Sotogrande

Let us introduce you to Serenity Alcaidesa: een 'resortproject' gelegen op een rustige, groene locatie in het mondaine Sotogrande, aan La Hacienda Links Golf Club. Terwijl je van de rust geniet in en rond de gated community, zijn ook alle voorzieningen vlakbij.

Ontdek de woeste natuurstranden, kuier rond in het dorpje of ga voluit voor een potje golf. Binnen het project geniet je van een 'Resort Style Living-concept' met een pool bar, gym, meditatieruimte, buitenzwembad, co-workingspace en toegang tot de golf club.

Een paradijs voor golfers

Een unieke locatie IN EEN GROENE OMGEVING dichtbij woeste natuurstranden.

Een schilderachtige beveiligde gemeenschap, gelegen op 20 minuten van Gibraltar en slechts 45 minuten van Marbella.
Het prachtige clubhuis van La Hacienda Alcaidesa ligt op amper 800m. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch met fantastische uitzichten.
Vlakbij de exclusieve stad Sotogrande dat bekend staat om zijn luxueuze sfeer die de internationale 'beau monde' aantrekken. Hier heb je toegang tot supermarkten, de allerbeste privé gezondheidszorg en de wereldberoemde internationale school van Sotogrande.
Bij de opleverdatum van het project, zal de fairmont group een 5-sterrenhotel in de nabije omgeving oplveren. Ideaal als verblijf voor vrienden en familie, of voor een bezoekje aan de verschillende restaurant en de spa.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.