Serenity Alcaidesa

Vanaf €265.000

SERENITY ALCAIDESA: Frontline golf homes in Sotogrande

Let us introduce you to Serenity Alcaidesa: een 'resortproject' gelegen op een rustige, groene locatie in het mondaine Sotogrande, aan La Hacienda Links Golf Club. Terwijl je van de rust geniet in en rond de gated community, zijn ook alle voorzieningen vlakbij.

Ontdek de woeste natuurstranden, kuier rond in het dorpje of ga voluit voor een potje golf. Binnen het project geniet je van een 'Resort Style Living-concept' met een pool bar, gym, meditatieruimte, buitenzwembad, co-workingspace en toegang tot de golf club.

Onderstaande prijslijst kan elke dag wijzigen.

APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES
1 tot 4 slaapkamers met zijdelings zeezicht

Bekijk hier de volledige prijslijst - 31/10/2023

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement - Serenity Alcaidesa Rom A8 2 3 115m² €445.000
Penthouse - Serenity Alcaidesa Berga P2 2 3 136m² €875.000
Appartement - Serenity Alcaidesa Lava A5 2 2 109m² €329.000

Een unieke locatie IN EEN GROENE OMGEVING dichtbij woeste natuurstranden.

Een schilderachtige omheinde gemeenschap, gelegen op 20 minuten van Gibraltar en slechts 45 minuten van Marbella.
Het prachtige clubhuis van La Hacienda Alcaidesa ligt op amper 800m. Hier kan u genieten van een heerlijke lunch met fantastische zichten.
Vlakbij ligt ook het exclusieve resort Sotogrande dat bekend staat om zijn luxueuze sfeer met een opwindend nachtleven en regelmatige polotoernooien, die de internationale jetset aantrekken.
jetset aantrekt. Hier heb je toegang tot supermarkten, de allerbeste privé gezondheidszorg en de wereldberoemde internationale school van Sotogrande.
Bij de opleverdatum van het project, zal ook een 5-sterrenhotel in de nabije omgeving aanwezig zijn. Ideaal als verblijf voor vrienden en familie, of voor een bezoekje aan het restaurant en de spa.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.