Serenity Gardens

Vanaf €288.000

Genieten aan de Middellandse Zee

Gelegen aan de zonovergoten kustlijn van Estepona, omarmt project Serenity Gardens de rust en schoonheid van de Middellandse Zee. Met zijn weelderige tuinen, weidse uitzichten en moderne luxe, belooft dit project een idyllisch toevluchtsoord te zijn voor degenen die op zoek zijn naar een harmonieuze levensstijl.

Serenity Gardens biedt een verfijnde mix van eigentijdse architectuur en budgetvriendelijk wonen. De woningen zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos op te gaan in de omringende natuur, met ruime terrassen die uitkijken over de tuinen en sommigen op de Middellandse Zee. Elk detail is doordacht om een gevoel van comfort en verfijning te creëren.

De residentiële voorzieningen van Serenity Gardens zijn ontworpen om een levensstijl van luxe en ontspanning te ondersteunen. Bewoners kunnen genieten van verfrissende duiken in het kristalheldere zwembad, rustige wandelingen door de tuinen, of een pittige sportsessie in de fitnessruimte.

Of het nu gaat om een ontspannen vakantieverblijf, een investering met potentieel rendement of een permanent toevluchtsoord aan de kust, Project Serenity Gardens belichaamt de essentie van luxe wonen aan de Middellandse Zee. Met zijn prachtige omgeving, hoogwaardige voorzieningen en ongeëvenaarde locatie, nodigt dit project uit tot een leven van sereniteit, comfort en stijl.

Meest recente prijslijst

We bieden de unieke gelegenheid om het appartement van je dromen te kopen. In een markt die steeds evolueert, kan de projectontwikkelaar prijzen aanpassen naar huidige marktwaarde. Ons team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden over de meest recente prijslijsten zodat je met vertrouwen de beslissing kan nemen die het best bij je past!

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Serenity Gardens 1 2 2 64m² €217.000
Appartement Serenity Gardens 2 3 2 83m² €288.000
Appartement Serenity Gardens 3 3 2 93m² €358.000

Vlakbij het strand en centraal gelegen

Vanuit Serenity Gardens kun je overal komen waar je maar wilt en comfortabel wonen, want de nabijgelegen steden Estepona, Marbella en Malaga, de hoofdstad, voorzien in al je dagelijkse behoeften. Malaga is een van de steden met het grootste potentieel en de grootste groei in Andalusië. De stad heeft meer dan een miljoen inwoners en biedt een aantal van de meest avant-gardistische diensten van Spanje.

De Costa del Sol heeft ook twee internationale luchthavens, een in Gibraltar en een in Malaga, zodat je overal comfortabel kunt reizen. Het gebied is ook voorzien van een groot snelwegennetwerk waardoor het heel gemakkelijk is om zowel naar het binnen- als het buitenland te reizen.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.