The View Phase 2

Vanaf €849.000

Een Hemels Uitzicht - Het Nieuwbouwproject 'The View' in Marbella

The View in Marbella is een weergaloos nieuwbouwproject dat zijn naam eer aandoet. Gelegen in het hart van Marbella, biedt het adembenemende uitzichten over de glinsterende Middellandse Zee en de iconische La Concha-berg. Dit exclusieve project omvat stijlvolle en moderne appartementen met hoogwaardige afwerkingen en ruime terrassen om te genieten van de spectaculaire vergezichten. Met luxe voorzieningen zoals zwembaden, een spa en een fitnessruimte, nodigt The View zijn bewoners uit om te genieten van een leven van weelde en verfijning aan de betoverende Costa del Sol.

Het Verleidelijke Aanbod van Nieuwbouwproject 'The View' in Marbella

Ontdek het verleidelijke aanbod van Nieuwbouwproject 'The View' in Marbella, waar ultieme luxe en comfort samenkomen. Deze exclusieve residentie biedt een selectie van moderne en stijlvolle appartementen met weergaloze uitzichten op de Middellandse Zee en La Concha-berg. Elk appartement is ontworpen met aandacht voor detail en voorzien van hoogwaardige afwerkingen. Verwen uzelf met een overvloed aan voorzieningen, waaronder zwembaden, een luxe spa, fitnessfaciliteiten en professionele conciërgeservice. The View in Marbella biedt een buitengewone kans om te genieten van een exclusieve levensstijl aan de befaamde Costa del Sol. Welkom in uw droomhuis met het ultieme uitzicht!

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement The View - Blq 6 - Ground F 3 3 174m² €1.099.000

De Betoverende Omgeving van Nieuwbouwproject 'The View'

Nieuwbouwproject 'The View' in Marbella wordt omringd door een idyllische oase van natuurlijke schoonheid en luxe. Gelegen aan de befaamde Costa del Sol, biedt het project panoramische uitzichten op de glinsterende Middellandse Zee en het majestueuze gebergte. Omringd door weelderige tuinen en groene landschappen, genieten bewoners van een gevoel van rust en sereniteit. Met de charmante straten van Marbella en de schilderachtige stranden binnen handbereik, belichaamt 'The View' een perfecte balans tussen rust en een bruisende levensstijl. Ervaar de betoverende omgeving van dit prachtige nieuwbouwproject en ontdek een wereld van natuurlijke pracht en luxe aan de Costa del Sol.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.