Viva Life Residentie, Lomas de Cabo Roig

va. €289.000

Een Luxe Leven Aan Zee: Ontdek Viva Life Residentie in Lomas de Cabo Roig

Vivalife, een luxueus en uniek boetiekproject gelegen in Lomas de Cabo Roig. Een plek waar u kan ontspannen en ten volle van het leven kan genieten.

Kwaliteit, stijl, comfort en innovatie staan centraal bij dit prachtig ontwerp en bouw van slechts 24 ruime luxe appartementen en penthouses. Dit architecturaal pareltje zorgt voor een intiem complex waar veiligheid en privacy gegarandeerd zijn.

Verder biedt Vivalife grote gemeenschappelijke ruimtes, waaronder het buitenzwembad, fitness en co-working ruimte, groenzones en speelruimte rond het gebouw. Inbegrepen in de prijs is een ondergrondse parkeergarage met berging.

Ligging Vivalife residencial
Lomas De Cabo Roig is gelegen nabij alle faciliteiten van Orihuela Costa. Op minder dan 5 minuten rijden liggen de prachtige stranden van La Zenia, Cala Captain, Cabo Roig en Campoamor. Het grote shopping center Zenia Boulevard met 130 trendy winkels alsook verschillende golf terreinen liggen ook op 5 minuten rijden. De luchthaven van Alicante ligt op 45 minuten rijden.

Kies uit volgende types appartementen in Viva Life

Appartementen met een terras, bestaande uit 3 slaapkamers en 2 badkamers, zijn beschikbaar vanaf €329.590.
Appartementen met een terras, bestaande uit 2 slaapkamers en 2 badkamers, zijn beschikbaar vanaf €289.590.
Appartementen met een dakterras, bestaande uit 2 slaapkamers en 2 badkamers, zijn beschikbaar vanaf €441.180.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Cbz-MVH-Viva 2 2 75m² Vanaf €289.590
Appartement Cbz-MVH-Viva3 3 2 93m² Vanaf €329.590
Penthouse Cbz-MVH-VivaPh 2 2 75m² Vanaf €441.180

Geniet van de mooie baai, Cabo Roig

Viva Life Residence is gelegen in de urbanisatie Lomas de Cabo Roig, in de gemeente Orihuela Costa, op dertig minuten van de luchthaven van Alicante en Murcia, met makkelijke verbinding via de AP7. Cabo Roig is een exclusieve woonwijk, met beschermde stranden. het heeft een jachthaven, en tal van aangelegde, recreatieve en sportieve gebieden. het gastronomische aanbod is van hoge kwaliteit en gevarieerd en wat betreft vrije tijd en winkelen vinden we het winkelcentrum la Zenia op 5 minuten, en op slechts tien minuten afstand het winkelcentrum Dos Mares in de nabijgelegen stad san javier. De golfterreinen van Campoamor, Golf de Lo Romero, las Ramblas de Orihuela en las Colinas golf & country club omringen de urbanisatie, het aanvullen van het aanbod andere cursussen zoals la peraleja en la torre. we kunnen ook het natuurpark van de Salinas de San pedro, en andere sites van toeristische attractions zijn la Torre de la Horadada, Torrevieja, Santa Pola en de stad van Rrihuela onder anderen. we mogen ook het aanbod van internationale scholen in de omgeving niet vergeten. het biedt privacy en uitzicht op zee.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.