Evergreen Homes - 59

€561.000

Ref. Evergreen Homes - 59.

Evergreen homes is gelegen in een oase van rust aan de golf van El Chaparal.  De vlotte verbinding naar de luchthaven en naar Marbella is voor velen een belangrijk gegeven. Een wandeling naar het strand doe je op amper 15 minuten. 
Leven te midden van de natuur en dit gecombineerd met diverse mogelijkheden in de onmiddellijke omgeving is waar het om draait.  Er komen 80 town-houses met drie- en vier slaapkamers, waarvan sommigen golf- en zeezichten zullen hebben. 
Naast de prachtig aangelegde tuinen, recreatiegebieden en gemeenschappelijk buitenzwembad, heb je ook makkelijk toegang tot het exclusieve en aangrenzende sport en recreatie centrum met paddel banen, spa, fitness enz. 
De meeste woningen liggen compleet zuid en zuidwesten en genieten ten volle van de overvloedige natuurlijke lichtinval.
Wenst u een woning te personaliseren (let wel, moet gebeuren tegen een bepaalde datum), dan bieden zij verschillende opties aan, waaronder : 
- 3 opties van keuken en meubilair alsook keuze uit diverse elektrische apparaten
- 2 keuzes voor de vloeren
- 2 keuzes van verf voor op de muren
- 2 opties voor de betegeling in de badkamers

El Chaparral behoeft geen introductie voor diegenen die aan de Costa del Sol wonen. Gelegen halverwege tussen La Cala de Mijas en Fuengirola, is dit charmante kleinschalige complex sterk geassocieerd met één van de populairste sporten in de gebied: golf.
Deze groene oase in het hart van de Costa del Sol combineert nauw contact met de natuur en enkele van de beste eetgelegenheden en amusementsmogelijkheden van een gebied dat al beroemd is om zijn bars, restaurants en vrijetijds- en sportfaciliteiten.
Een plek om te ontspannen met familie en vrienden en te genieten van de grote verscheidenheid aan watersporten en strandclubs verspreid over elk van de inhammen. Er is geen betere plek om te genieten van het mediterrane klimaat het hele jaar door.

Details van het pand

  • TypeHuis
  • Bouwjaar2022
  • Bewoonbare oppervlakte139m²
  • Slaapkamer(s)3
  • Badkamer(s)2
  • ZwembadJa

Locatie

urbanizacion el chaparral x, 29649 Calahonda (29649)

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.