Nieuw uitzonderlijk project langs de kustlijn van Marbella.

Vanaf €2.200.000

Ref. Dunique Marbella 503.

Dunique is zonder twijfel een onderscheidend en ongeëvenaard project dat elke andere nieuwe ontwikkeling aan de kustlijn van Marbella overtreft.
Een eersteklas residentieel project gelegen aan het strand op een van de laatste beschikbare percelen met uitzicht op de prachtige stranden op een van de meest gewilde locaties in Marbella.
???Alle woningen zijn zorgvuldig ontworpen om een unieke woonervaring te bieden en zullen worden voorzien van een uitzonderlijke reeks materialen, ruime keukens, een privézwembad in elke unit, volledige automatisering en vloerverwarming in het hele appartement of woning. 
Dunique biedt 64 ruime appartementen en 32 halfvrijstaande villa's, die zullen genieten van spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes met inbegrip van een iconische sociale centrum van functies en voorzieningen tot nu toe ongeziene aan de Costa del Sol.
Dit baanbrekende project heeft als doel haar toekomstige eigenaars het leven aan het strand in een nieuw licht te bieden en te genieten van meer verfijnde ervaringen.
Appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers. Woningen met 3, 4 en 5 slaapkamers.
Het streven van het project naar de hoogste normen strekt zich ook uit tot de gemeenschappelijke ruimten.
- twee buitenzwembaden
- volledig uitgeruste spa - Turks bad, bubbelbad, 40-meter binnen zwembad, aromatherapie, en geothermische speciale gebieden
- binnen en buiten fitness
- speciale coworking ruimte
- zwevend overloopzwembad op hoogte vanwaar u een spectaculair zicht op zee zal hebben
- glamoureuze bar
Informeer nu naar de beschikbaarheid. 

Prijzen tussen 2.2 en 3.4 miljoen euro. 

Details van het pand

  • TypeAppartement
  • Bewoonbare oppervlakte228m²
  • Oppervlakte terras130m²
  • Slaapkamer(s)3
  • Badkamer(s)3

Locatie

C. Bonanza x, 29604 Marbella (29604)

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.