Appartementen met fantastisch zicht op zee en afgewerkt op maat van de klant !

Vanaf €764.000

favoriet

Wij hebben iets waar u helemaal weg van zal zijn: een nieuwe ontwikkeling met slechts 44 woningen met uitzicht op zee dat ontwerpen is door een team met oog voor detail. Fan van unieke uitzichten op de Middellandse Zee? Van de Sierra Nevada tot Gibraltar? Dan is Ocean View wat je zoekt. 

Werk je appartement af zoals jij dat wilt. We hebben het niet enkel over de keuze van materialen. Je gaat ook zelf samenzitten met toparchitect Villarroel om de layout te herwerken naar jouw droomplek! Om optimaal te genieten zijn ruime en veilige buitenruimtes belangrijk. Een 25m lang verwarmd zwembad, zonneterrassen, ondergrondse parkeerplaatsen, 24-uurs beveiliging, … zorgen hiervoor. Wil je ook genieten van een aantrekkelijk rendement? Een verhuurservice en conciërge ontzorgen u! 

De ontwikkelaar aan het woord: ‘Het ontwerp van Ocean View werd door ons benaderd vanuit een lifestyle perspectief. Woningen creëren waar we zelf graag in zouden wonen, daar doen we het voor! Ons team creërt niet enkel een huis, maar ook een thuis!’.

Ben je overtuigd? Dat is goed. Wij zijn dat namelijk ook. Toch zouden we dit project graag persoonlijk aan je voorstellen en jou de 360° zichten 'gemaakt van uit elk blok' tonen.

Alle woningen liggen in een gated community, hebben twee-of drie-slaapkamers, waaronder 10 penthouses, die elk hun eigen privé zwembad op het dak solarium terras hebben.
Het project ligt op ca 10min rijden van Elvira, ligt op het hoogste punt in de omgeving, ongeveer 300m boven zeeniveau waardoor u eigenlijk een 360° zicht hebt. 
De afwerking is top notch met oa vloerverwarming, domotica, led verlichting enz.
Op slechts 1min rijden kan u genieten van een spa, tennis, paddel enz. 

De bouwvergunning is er inmiddels, de bouw is gestart en de oplevering is voorzien voor einde 2024.

Informeer nu naar de beschikbaarheid. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeProject

Locatie

C. Miguel de Cervantes 9, 29610 Ojen

Vergelijkbare panden

Vanaf €769.000

Aalto Riviera

Calahonda (29649)

Vanaf €612.400

Venere Residences

Calahonda (29649)

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.