La Cornisa de Rio Real Golf

Vanaf €735.000

favoriet

La Cornisa de Río Real Golf - een nieuw luxe project bestaande uit slechts 16 exclusieve woningen dichtbij van Rio Real golfbaan en op slechts 700m van het strand!
Er zijn appartementen en penthouses beschikbaar en een keuze uit twee of drie slaapkamers. De hoge kwaliteit van het gebouw en de afwerking zal voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten.
De woningen variëren in grootte van 175m² tot 400m² zodat u genoeg ruimte heeft om te genieten van de levensstijl die deze luxe woningen bieden.
De woningen bieden vloerverwarming en marmeren vloeren, Gaggenau apparatuur, grote terrassen en een privé jacuzzi in sommige woningen, samen met nog veel meer functies.
De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een verwarmd binnenzwembad en een buitenzwembad, een meditatieruimte, een sauna en een fitnessruimte.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeProject

Locatie

Urb. Golf Rio Real x, 29603 Marbella (29603)

Vergelijkbare panden

Prijs op aanvraag

Velaya

Estepona

Vanaf €769.000

Aalto Riviera

Calahonda (29649)

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.