Een bevoorrechte locatie aan het strand in Torremolinos

€991.500

  • 4
  • 134 m²
  • 77 m²
favoriet

Alboran is een exclusief wooncomplex met als enige doel één van de voorbeelden te worden van residentiële luxe aan de Costa del Sol.  Het complex is gelegen in een rustige wijk van Torremolinos met een eigentijds architectonisch ontwerp dat is gecreëerd om te profiteren van de privacy en elegantie van de tuinen en weelderige vegetatie.
Torremolinos ligt op slechts 20 km van het centrum van Malaga en heeft het voordeel zo dicht bij de hoofdstad te liggen met directe toegang tot de internationale luchthaven.

De ontwikkeling heeft grote tuin gebieden, verwarmd buiten-en overdekt zwembad en kindergedeelte.
In elk van de ruimtes van de appartementen, zowel interieur als exterieur, kunt u genieten van het gevoel van het leven aan de Alboran Zee.
De spectaculaire groenzones worden gecombineerd met een van de beste aanbiedingen in vrijetijds- en ontspanningsfaciliteiten aan de Costa del Sol.  Dit alles is tot in de kleinste details zorgvuldig verzorgd om te kunnen genieten van het klimaat en het licht van deze oase in het hart van Andalusië.
Alboran beschikt over een grote wellness-zone met zwembaden en een gezondheidscircuit waar u zich ongeacht de tijd van het jaar kunt ontspannen.  Exclusieve faciliteiten die zo zijn ontworpen dat luxe en welzijn uw gedroomde levensstijl worden.

Dit schitterende vierslaapkamer type is gelegen op de hoek van het gebouw en heeft maar liefst 63m2 terras.

Tegenover zee, wandeldijk en de vele strandbars. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeAppartement
  • Bouwjaar2023
  • Bewoonbare oppervlakte134m²
  • Slaapkamer(s)4
  • Terras77m²

Locatie

x x, 29620 Torremolinos

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.