Moderne luxe woning met zicht op zee en bergen te Estepona

€1.795.000

  • 4
  • 3
favoriet

Als je droomt van moderne luxe aan zee, dan is dit exclusieve herenhuis te koop in Estepona je kans! Het is gelegen in een innovatief complex aan het strand met een eigentijds architectonisch ontwerp in een van de meest gewilde delen van de Costa del Sol en biedt een rustige ligging aan het strand, privacy, een groene omgeving en ultramoderne voorzieningen. Het ligt dicht bij alle voorzieningen van de kustplaatsen Estepona en Marbella. Een scala aan supermarkten en winkels, internationale scholen, restaurants en bars, strandclubs, golfbanen en een verscheidenheid aan diensten van de levendige New Golden Mile en het glamoureuze Puerto Banus liggen op slechts enkele minuten rijden.
Het fantastische 4-niveau pand van 249 m2 op het zuiden wordt volledig gemeubileerd verkocht en beschikt over een eigen perceel van 22 m2 tuin, een kelder, een solarium en 128 m2 terrassen met prachtig uitzicht. Het exclusieve ontwerp heeft het gebruik van natuurlijk licht geoptimaliseerd dankzij een overvloed aan glas, transparante balustrade panelen en grote ramen met minimale aluminium kozijnen van slechts 2 cm. De keramische vloertegels van groot formaat en het geraffineerde plafond met LED-verlichting maken het ontwerp compleet. De dubbel hoge loungeruimte is verbonden met de bovenverdieping via een moderne trap en een glazen galerij die het gevoel van open wonen versterkt. De open keuken met eethoek is strak en stijlvol, en uitstekend uitgerust met huishoudelijke apparatuur van topkwaliteit. Het huis heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers; de hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en-suite. Het herenhuis heeft een privé dakterras met jacuzzi, pergola, en barbecueplaats. De ondergrondse garage met automatische poort heeft rechtstreekse toegang tot het huis via een ruime was- en serviceruimte. Er zijn ook gemeenschappelijke parkeerplaatsen voor gasten.
Omringd door vergelijkbare woningen in de prestigieuze omgeving, wordt dit milieuvriendelijke high-end herenhuis te koop aangeboden in uitstekende staat, met een moderne open haard, vloerverwarming (op waterbasis in de woonkamers, elektrisch in de badkamers), warme en koude airconditioning, inbouwkasten, dubbele beglazing, domotica-systeem, enz. Veiligheidsdeuren, privacy- en beveiligingsgordijnen voor sommige ramen in het huis, gecontroleerde toegang tot de omheinde gemeenschap en 24-uurs bewakingsdienst zorgen voor je rust, privacy en veiligheid. De gemeenschappelijke ruimte biedt verschillende zwem-, zon- en chill-outplekken, verwarmde buiten-, kinder- en binnenzwembaden, een kinderspeelplaats, strandbedden in Balinese stijl, watervallen en andere waterpartijen verspreid over de paden en aangelegde tuinen. Er is ook een SPA-gedeelte met een volledig uitgeruste fitnessruimte, kleedkamers, badkamers, sauna en Turks bad.
Ontdek een nieuwe woning die de grenzen van het luxe leven verlegt!
Dit is een zeer aantrekkelijke optie voor huizenkopers die op zoek zijn naar een luxe levensstijl aan de Middellandse Zee of een uitstekende investeringsmogelijkheid voor de verhuur.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeTownhouse
  • Bouwjaar2020
  • Oppervlakte grond271m²
  • Slaapkamer(s)4
  • Badkamer(s)3
  • Tuin22m²

Locatie

x x, 29680 Estepona

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.