Top notch villa te Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

€16.900.000

  • 7
  • 7
favoriet

Deze prachtige villa is een van de meest opvallende eigendommen in de super exclusieve omgeving van Marbella en het Middellandse Zeegebied, Sierra Blanca. Genesteld op een indrukwekkende perceel van 4980 m2 aan de voet van de majestueuze berg La Concha.
Gecreëerd voor de meest exclusieve levensstijl, onberispelijk gedecoreerd en luxueus ingericht, maximaliseert het het gevoel van privacy en gaat het op in de natuurlijke omgeving van de prachtige Sierra Blanca met elegantie en gratie.
De villa is gebouwd volgens de hoogste normen met materialen van topkwaliteit en innovatieve technologie. Bovendien is de woning onlangs gerenoveerd en definieert nu opnieuw de normen van luxe.

De prachtige accommodatie beschikt over ruime woon-, zit- en eetgedeeltes zowel binnen als buiten, 7 slaapkamers, 8 badkamers (7 en-suite) plus 2 toiletten. Een volledig ingerichte en uitstekend uitgeruste moderne keuken heeft een centraal eiland en een informele eethoek. Een aparte kleedkamer herbergt de collecties van je ontwerpers. De entertainmentruimtes bieden alles wat je kunt verwachten van een echt luxe huis, waaronder een wijnkelder, bioscoopzaal, game room, SPA en fitnesscentrum en binnenzwembad, naast vele andere functies. Het buitengedeelte met een uniek zwembad, buitengymnastiek, buitensporige waterobjecten en volgroeide subtropisch aangelegde tuinen behoudt dezelfde stijl en roept het gevoel op van schoonheid en harmonie.

Een apart gastenappartement of personeelsverblijf voegt comfort en exclusiviteit toe.
Het luxe huis wordt te koop aangeboden in uitstekende staat en met modern comfort (domoticasysteem, marmeren en houten vloeren, energiezuinige airconditioning, inbouwkasten, glazen deuren, dubbele beglazing, berging en bijkeuken, privégarage, enz.) De meest exclusieve levensstijl is gegarandeerd in deze exclusieve villa omringd door weelderig groen en soortgelijke luxe eigendommen van Sierra Blanca, het bovenste deel van de wereldberoemde Golden Mile van Marbella.
Het heeft het allemaal, met inbegrip van buitengewone instellingen en combineert feilloos de mediterrane charme, verfijnd design en volledig functionele, praktische, goed doordachte functies. Een alarmsysteem, video-ingang, bewakingscamera's en een beveiligde ingang tot de gated community met 24-uurs bewakingsdienst geven je gemoedsrust.
Luxe is een sleutelwoord als we het hebben over deze onberispelijke woning en de eersteklas woonwijk, dicht bij alle voorzieningen van de Golden Mile, het centrum van Marbella en het schitterende Puerto Banus. 

Fabuleuze villa te Sierra Blanca, Marbella

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Oppervlakte grond4980m²
  • Slaapkamer(s)7
  • Badkamer(s)7

Locatie

x x, 29602 Marbella (29602)

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.