Prachtige moderne villa met panoramisch uitzicht in La Quinta resort, Benahavis.

€5.900.000

  • 5
  • 7
  • 744 m²
favoriet

Deze elegante 5-slaapkamer villa in Marbella wordt te koop aangeboden in het exclusieve La Quinta Golf Resort. Met zijn prestigieuze locatie, prachtig panoramisch uitzicht, verfijnd hedendaags design en luxueuze voorzieningen zal het u een opmerkelijke woonervaring bieden. Genesteld in een uniek ecosysteem van de Costa del Sol, is de rustige en mooie woonwijk gelegen rond La Quinta Golf & Country Club, op slechts 10 minuten rijden van de Middellandse Zee.
Bekend als de wijk van Marbella of een deel van Nueva Andalucia, behoort het eigenlijk tot de gemeente Benahavis. Het prestigieuze La Quinta bestaat uit verschillende kleinschalige urbanisaties met hoogwaardige villa's, herenhuizen en appartementen. Je hebt hier toegang tot een fantastisch aanbod aan recreatiefaciliteiten, de 27-holes golfbaan, Golf Academy, restaurants, bars en cafés, SPA, fitnessruimte, enz. Het clubhuis van La Quinta Golf met een gastronomisch restaurant en een schilderachtig terras is het sociale centrum van het gebied. Het 5* hotel Westin La Quinta Golf Resort & Spa ligt naast de golfbaan en behoort tot de top 5 in de regio. Alle voorzieningen van Nueva Andalucia, Puerto Banus, San Pedro en Marbella Centrum liggen op een paar minuten rijden.

Deze spectaculaire villa van 744 m2 met terrassen van 102 m2 ligt op een perceel van 1.574 m2 en wordt omringd door luxe eigendommen in La Quinta. Het biedt ongelooflijk uitzicht op de Middellandse Zee, de legendarische berg La Concha en de smaragdgroene golfbanen. De fantastische woning heeft 5 slaapkamers met eigen badkamer en uitzicht op zee, 7 badkamers en 2 gastentoiletten. Je zult genieten van de luxe voorzieningen, waaronder een solarium met jacuzzi, binnen- en buitenzwembaden met verwarmd zoutwater, sauna, Turks bad, wijnkelder, fitnessruimte, enz.
De bovenste verdieping (4e) nodigt uit om te genieten van uitzicht op zee, de bergen en de golf vanaf het solarium met jacuzzi. De 3e verdieping heeft een prachtig terras met buitenkeuken en barbecue, verwarmd zoutwaterzwembad en hetzelfde adembenemende uitzicht als vanaf het solarium. De woon- en eetkamer straalt luxe en comfort uit en is verbonden met een open en volledig uitgeruste strakke keuken met Miele-apparatuur. Deze ruimte heeft directe toegang tot het terras en het buitenzwembad. De master suite heeft een ethanol open haard, luxe badkamer, inloopkast en een terras om 's ochtends koffie te drinken en te genieten van het prachtige uitzicht. Op de 2e verdieping is een technische ruimte en 2 gastensuites met toegang tot het terras. Nog 2 gastenslaapkamers met eigen badkamer en terras vind je op de 1e verdieping. De begane grond biedt alles wat je nodig hebt voor het verzorgen van je gezondheid en welzijn, waaronder een SPA-ruimte, verwarmd binnenzwembad, sauna, Turks bad, fitnessruimte, massageruimte en wijnkelder. De garage biedt plaats aan 2 auto's. Een lift verbindt moeiteloos alle niveaus van het huis.
Het prachtige, milieuvriendelijke en voor gehandicapten toegankelijke huis belichaamt moderne weelde. Het wordt te koop aangeboden in een uitstekende staat, onberispelijk gemeubileerd en prachtig gepresenteerd. Natuurlijk licht overspoelt het huis vanuit de enorme hoge van vloer tot plafond vensters en glazen deuren.  De villa heeft veel berging, zonnepanelen, domotica, dolby stereo sound systeem, internet wi-fi, airconditioning en vloerverwarming (water) in de volledige villa met uitzondering van de garage.  Het geniet ook van een alarm met cameras, zonneblinden, dressings, dubbele beglazing etc.  Een schitterende villa met alle moderne comfort om van het Marbella leven te kunnen genieten. 

Panoramisch zeezicht over bergen en de golf van La Quinta. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bewoonbare oppervlakte744m²
  • Oppervlakte grond1574m²
  • Slaapkamer(s)5
  • Badkamer(s)7

Omgeving

  • Golf
  • Boven A7
  • Marbella West
  • Zeezicht
  • - 40 min. luchthaven

Locatie

la quinta x, 29679 Benahavis

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.