Deze uniek en ultramoderne villa is gelegen te La Reserva De Alcuzcuz, Benahavis.

€5.750.000

  • 8
  • 7
  • 1264 m²
favoriet

Deze ongelooflijke villa met 8 slaapkamers van het progressieve concept is te koop in het spectaculaire La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis, in de plooien van een helling tussen San Pedro en de uitlopers van de Serranía de Ronda.
Dit beveiligde, omheinde complex met een ingang via een controlepost ligt op slechts een klein eindje rijden van golfbanen en de zandstranden te San Pedro, het betoverende Puerto Banus, Marbella, Estepona en Benahavis.
Het is uniek, gecreëerd volgens de criteria van duurzaamheid, ecologie en bio-klimatologische architectuur.
Omringd door groene zones, beschermde pijnboombossen en luxe eigendommen van het prestigieuze Benahavis, herbergt het royale perceel van meer dan 3000 m2 een prachtige hoofdvilla van 1.264 m2 met 241 m2 terrassen en een extra gastenverblijf. Dankzij de verhoogde ligging en de zuidelijke en westelijke oriëntatie is het onbelemmerde panoramische uitzicht op zee, Gibraltar en Afrika adembenemend. De architectuur vertegenwoordigt de huidige trends naar strak, eigentijds design. Het is gemakkelijk om je voor te stellen dat je op een enorm cruiseschip staat. Het pand is ongebruikelijk, zelfs voor de beste eigentijdse/moderne stijl woningontwerp, gekenmerkt door een platte daklijn, panoramische glazen wanden, strakke lijnen, open plattegronden, minimale decoratie en unieke fantasierijke ontwerp-ideeën. De enige toegangsweg biedt veiligheid en privacy.

Het indrukwekkende huis biedt 100 m2 open woon- en eetkamer met een Schücco schuifdeur die volledig opent tot een lengte van 14 m en optimaal gebruik maakt van het uitzicht en de geweldige buitenlucht; 8 slaapkamers en 7 badkamers; designkeuken met Gaggenau apparatuur; fitnessruimte met eigen terras; sauna met dubbele modus (Fins en kruidenstoom); 2 high-end thuisbioscopen (Meridien en LINN); bodega met gekoeld wijnrek voor 400 flessen achter glas; garage voor 6 auto's; en enorme terrassen met lounges, koffiecorners en al fresco eetgedeeltes. Een verwarmd zwembad (zonne-energie of warmtepomp) heeft een trendy houten dek en solarium.
Bij de bouw van dit milieuvriendelijke huis zijn alleen organische en ademende bouw- en isolatiematerialen gebruikt. Nieuwe technologieën hebben het weerbestendiger en energiezuiniger gemaakt. Het luxe huis wordt te koop aangeboden in goede staat, met uitzonderlijk designmeubilair, geraffineerde verlichting, elegant eigentijds kleurenschema en vele luxe kenmerken die een inspirerend huis creëren voor een dynamische en comfortabele levensstijl. Het profiteert van domotica, bediening van het hele huis via iPad, iPod, iPhone en pc, vloerverwarming met onafhankelijke bediening van elke kamer, acclimatisatiesysteem, jacuzzi, apparatuur van het hoogste niveau zoals audio, videoservers, Instabus-systeem, alarmsysteem met landbeveiliging en videobewaking ... noem maar op - het heeft het allemaal!
Vermeldenswaard zijn de extreem lage exploitatiekosten door de ruim bemeten zonnesystemen (evenals efficiënte thermische isolatie met organische materialen en automatische ventilatie met temperatuurvergelijking binnen en buiten in de verwarmings- en koelmodus). Er is een eigen bron voor onafhankelijke, bijna autonome watervoorziening en irrigatie van de tuin.
Uitstekende gelegenheid om de 21e-eeuwse luxe woning te verwerven die een prachtig kunstwerk op zich is en een levensstijl van uitzonderlijk modern comfort biedt!

Unieke state-of-the-art villa met WOW factor te Benahavis. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bewoonbare oppervlakte1264m²
  • Oppervlakte grond3000m²
  • Slaapkamer(s)8
  • Badkamer(s)7

Omgeving

  • Boven A7
  • Marbella West
  • New Golden Mile
  • Zeezicht
  • Bergzicht
  • - 60 min luchthaven

Locatie

x x, 29678 El Alcuzcuz

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.